<>

 
 
 
A stuttgartiak szimpatikus futballt adnak le hétről-hétre - viszont nincs még pontjuk. Szombaton sem lesz unalmas a kilencven perc: gólokban utazunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gólzuhatagra fogadunk a Bundesligában

Német bajnokság
Stuttgart - Eintracht Frankfurt
Szombat, 15:30 óra

A svábok nem kezdték jól a bajnokságot, a kupasikert követően kétszer is vereséget szenvedtek, és mindkétszer három gólt kaptak. Előbb a Köln győzött a Mercedes-Benz Arénában, majd Hamburgban is pont nélkül maradt Alexander Zorniger legénysége. Sovány vigasz, hogy a két ütközetben azért háromszor betaláltak Ginzekék. A HSV-nél nagyon közel álltak a pontszerzéshez a vendégek, ám a hajrában kétszer is mattolták a védelmet, így 3-2 lett a vége.

A svábok nem tudnak teljes kerettel kiállni ma este, ugyanis egy hátvédjük eltiltott lesz, rajta kívül pedig két középpályás és egy kapus sérült. Jó hír, hogy Ibisevic minden bizonnyal bevethető állapotban lesz. Vele mindenképpen még hatékonyabb lesz az együttes támadójátéka, viszont a védekezés nem biztos...

Az Eintracht kispadján Armin Veh foglal helyet. A rutinos szakember csapata eddig egy pontot szedett össze: kikaptak a piros-feketék Wolfsburgban, majd otthon a hajrában mentették döntetlenre az eredményt az Augsburg ellen. Az Eintracht a nyáron minden csapatrészbe igyekezett igazolni, a csatársorban Castaignos, a kapuban Hradecky, a védelemben Abraham, a középpályás pedig Reinartz szerephez is jutott legutóbb.

03816. Stuttgart - Eintracht Frankfurt, több, mint 2,5 gól (1.45) – Tippmix

A keretben Meier, a rutinos gólvágó sérült, rajta kívül két középpályás és egy védő nem vethető be. A Stuttgart igencsak gólképes alakulat - elől is, hátul is. A Frankfurt sem nullázós egység, így mi a +2,5-ös opcióra megyünk rá, főleg annak tükrében, hogy a legutóbbi meccseiken 3-1, 5-4 és 2-1 volt az eredmény.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!