<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Mindenkit porrá zúz a Ferencváros?

A Fradi az NB I-ben pazarul teljesít, a paksiak idegenben nem remekelnek – csinos oddsért kettővel győzhet a listavezető.
Magyar bajnokság
Ferencváros - Paks
Szombat, 20:30 óra

Thomas Doll jó csapatot gyúrt össze a Fradiból. Persze, e kijelentés egyelőre csak az országhatáron belül érvényes, hiszen a zöld-fehérek nagyon korán búcsúztak a nemzetközi kupától, ráadásul nem egy világverő alakulattal szemben...

Lamahék az élvonalban eddig százszázalékos teljesítményt nyújtottak, 18 pontosak, gólkülönbségük pedig 15-2. És a Groupamában eddig csak kétszer léptek pályára, azt a DVTK és az MTK bánta. Még egy fontos momentum: eddig valamennyi riválisát legalább kettővel gyűrték le Hajnalék. Böde csúcsformában van, termeli a gólokat, a keret pedig olyan erős, hogy a múltkor Gerát is simán pótolták a zöldek. Nagy a konkurencia a csapatba kerülésért, ez természetesen csak megkönnyíti a német szakember dolgát.

32963. Ferencváros – Paks, (0-1) 1 (1.60) – Tippmix

A Paks hat fellépésen 8 egységet húzott be, idegenben viszont csak egyet: a nyitó fordulóban a Szusza Ferenc Stadionban értek el 0-0-át, azóta a felcsúti és a szombathelyi kirándulásuk is kudarcba fulladt, ráadásul gólt sem rúgtak a zöldek. Legutóbb otthon remiztek a diósgyőriekkel - a tolnaiak közelebb álltak a sikerhez...

A Ferencváros nagyon egyben van, a lendületét a Csertői-legénység sem tudja megállítani. Nalepáék kettővel is jobbnak bizonyulnak a vendégeknél, tippünk így hendis hazai.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!