<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két meccs, ötszörös zseton

Hagyjuk a focit, ebben a cikkben egy tenisz- és egy hokimeccset vettünk górcső alá. Bízunk Babos Timiben, a Medvescak jégkorongozói pedig akár gálázhatnak is.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

27782. Babos Tímea - Samantha Stosur, 1 (2.75) – US Open, női egyes, 22:30

Az év utolsó Grand Slam-tornája kezdődött meg hétfőn New Yorkban. A magyarok közül csupán egyetlen versenyző került fel a US Open főtáblájára. A világranglista 73. helyén álló Babos Tímea a 22. Samantha Stosur ellen kezdi meg a küzdelmeket. A 2011-es ausztrál győztes ellen nem lesz egyszerű a továbbjutás, ám úgy gondoljuk, ha szoros küzdelemben is, de meglehet a győzelem. A 22 éves magyar versenyző ugyanis két héttel ezelőtt, a cincinnati keménypályás tenisztornán három szettben legyőzte (7:6, 4:6, 7:5) 31 éves riválisát, így kellő önbizalommal vághat neki a keddi küzdelemnek. Továbbá az is Babos mellett szól, hogy az ausztrál nincs kirobbanó formában, 44 mérkőzésből csupán 25-öt nyert meg, míg 19-szer vesztesen hagyta el a pályát. Úgy gondoljuk, a két héttel ezelőtti sikerét képes lesz megismételni a fiatal magyar teniszező.

04773. Medvescak Zagreb - Metallurg Novokuznyeck (0-1), 1 (1.95) – KHL-jégkorongliga, 19:30

A horvátok ragyogó felkészülési időszakát tűrhető rajt követte a KHL-ben: az Amur Habarovszk elleni hosszabbításos zakó után a Vlagyivosztokot (3-1) és a Novoszibirszket (4-2) is simán verték. A negyedik hazai találkozón a Novokuznyeck lesz a vendég, amely – az idény előtti barátságos meccseket is beleértve – tízmeccses vesztő szériával a háta mögött érkezik.

Legutóbb a Slovan Bratislava 6-0-ra győzte le a Metallurgot, és nem hinnénk, hogy két nap alatt sikerül rendezni a sorokat. A Medvescak sokkal erősebb csapat, akár három góllal is győzhet – az már 2.90-es szorzót ér.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!