<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Megmutatkozik az osztálykülönbség: 2-es!

Az angol Football League Trophy-ban is megkezdődnek a küzdelmek, az osztálykülönbség ma kijön a két gárda randevúján. Nálunk kettes a Hartlepool - Sheffield United derbi.
Angol Johnstone's Paint Trophy
Hartlepool - Sheffield United
Kedd, 20:00 óra

A Hartepool United a League II-ban szerepel, eddig öt bajnokit toltak le a piros-fehér-kékek, és kilenc egységig jutottak. Ronnie Moore menedzser alakulata a nyáron alapos vérfrissítésen esett át: majdnem tucatnyi futballista érkezett a klubhoz. Kellett is az erősítés, ugyanis Fenwickék majdnem kiestek a Konferencia Ligába. Még szerencse, hogy adódott két gyengébb együttes, így a United bennmaradt a League II-ban. Az idei szezont remekül kezdték Woodsék, három sikert arattak zsinórban, aztán viszont jött két bajnoki vereség, közben pedig kiesés a Ligakupából is.

A kupameccsen minden bizonnyal némiképp felforgatott összeállításban lép pályára a Hartepool, amelynek a keretében nincs sérült, és eltiltás sem nehezíti a szakmai stáb munkáját.

A Sheffield United egy osztállyal feljebb szerepel, a nagy múltú alakulat célja az idén egyértelműen a feljutás. A piros-fehér csíkosak a rossz bajnoki rajt után négy mérkőzést nyertek zsinórban, így fel is jöttek a második helyre, ami a szezon végén feljutást érne.

24706. Hartlepool - Sheffield United, 2 (1.60) - Tippmix

Nigel Adkins menedzser alakulata már búcsút intett a Ligakupában, a Fulhamnál simán alulmaradtak a fiúk. A prioritás a bajnokság és az FA Kupa, így jó eséllyel ma azok a focisták kapnak szerepet, akik eddig kevesebb bizalmat kaptak.

A gárda egyik legértékesebb játékosa, a jobbhátvéd John Brayford sérült, rajta kívül nincs hiányzó. A két társulat tavaly októberben ugyanebben a kiírásban, ugyanebben a felállásban találkozott, és a Sheffield 2-1-re nyert. Ma is a vendégeknek szavazunk bizalmat, az erősebb brigád lép tovább. Tippünk így: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!