<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Atlético, München, Hertha

Érdekes adatra leltünk az Atléti-Getafe meccs kapcsán, nem is beszélve a Bayern 17-es győzelmi szériájáról Münchenben. Fogadunk a Hertha-Köln meccsre is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

07485. Atlético Madrid – Getafe, félidő 1, vége 1 (1.60) – spanyol bajnokság, 20:00

A legerősebb csapatával fogadja az Atléti a madridi „kistestvért”, hiszen Simeonénak egyetlen sérültje sincs. A támadói ugyanakkor egyre félelmetesebbek: Griezmann, F. Torres és Martínez mellett már az ifjú argentinnak, Correának is van gólja, az Eibar ellen szerezte. A házigazda három győzelemmel és egy vereséggel (a Barcától szenvedte el) az ötödik, míg a Getafe egyszer nyert és háromszor zakózott, vendégként még nincs pontja (házon kívül hat meccse nem szerzett a La Ligában).

Érdekes adat, hogy minden sorozatot beleértve az Atlético Madrid úgy nyerte meg a legutóbbi hat hazai meccsét a Getafe ellen, hogy már a szünetben is előnyben volt. Így volt ez a legutóbbi két idegenbeli meccsén is (mármint a Getafe pályáján): ezt várjuk kedden is.

06935. Bayern München – Wolfsburg, 1 (1.30) – német bajnokság, 20:00

Ötből öttel rajtolt a Bundesliga címvédője, míg a Wolfsburg 3-2-0-val áll, méghozzá úgy, hogy a három hazai siker mellett döntetlent játszott Kölnben (1-1) és Ingolstadtban (0-0). Nagy cikkünkben gólváltást várunk a rangadón, ugyanakkor felhívnánk a figyelmet a müncheni ütközetek „hagyományaira”. Minden sorozat figyelembe vételével 2002. január 23-a óta a Bayern 17-szer fogadta a Wolfsburgot, és egyetlen pontot sem engedélyezett neki. Van az eredmények közt 4-2, 3-0 és 6-1 is, de a lényeg a 17-es (!) győzelmi széria. Bár a bajoroknak kedden több hiányzójuk is lesz, a csapat így is bombaerős, nem hinnénk, hogy megtörik a jég.

08364. Hertha BSC - 1. FC Köln, 2.5 gól alatt (1.60) - német bajnokság, 20:00

A berliniek eddig öt meccsen hét pontot gyűjtöttek, idegenben az Augsburgot, otthon a Stuttgartot győzték el, az iksz a fővárosban a Bréma ellen jött össze. A hétvégi fordulóban viszont botlottak Dárdaiék, a Wolfsburg Bast Dost vezetésével 2–0-ra verte a kékeket. A Köln jól szerepel az idén, 3-1-1-es a statisztikája, egyetlen vereségüket Frankfurtban szenvedték el a kecskések, ott viszont nagyon megverték őket két hete (2–6). A hétvégén sikerült javítaniuk a piros-fehéreknek, Modeste menetrendszerű találata három pontot ért a Gladbach ellen. Ma döntetlen közeli eredményt és kevés gólt várunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!