<>

 
 
 
Jó esélyt látunk rá, hogy a Lazio a hatalmas zakó után képtelen lesz szerdáig rendezni sorait, a Chievo-Torino derbi pedig kiegyenlített meccset hozhat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Veronai X és római meglepetés

Jó esélyt látunk rá, hogy a Lazio a hatalmas zakó után képtelen lesz szerdáig rendezni sorait, a Chievo-Torino derbi pedig kiegyenlített meccset hozhat.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

11494. Chievo - Torino, X (2.90) - olasz bajnokság, 20:45

A veronaiak nagyon jól kezdték a bajnokságot, három meccsen keresztül veretlenek maradtak, pedig találkoztak a Lazioval és a Juvével is. Vasárnap kikaptak, az Inter nyert náluk. Most hét ponttal állnak a hatodik helyen. A meccsen voltak jó periódusai a sárga-kékeknek, az iksz benne volt a játékukban. A Torino a második, 3-1-0-ás a mérlege, csak a Hellas Verona tudott tőle pontot elvenni, épp a Marc Antonio Bentegodiban, ahol ma is pályára lépnek a bikák. A Chievo egy pontra jó lehet az erősebb Torino ellen.

11891. Lazio - Genoa, X2 (1.95) - olasz bajnokság, 20:45

A rómaiak nagyon kétarcúak az idén: otthon verték a Bolognát és az Udineset, a BL-selejtezőben a Leverkusent is, ám idegenben nem megy Pioliéknak. A Bajnokok Ligájából kiestek, mert kaptak egy hármast Leverkusenben, és a Serie A-ban sem villognak a fővárosiak vendégként: a Chievótól Veronában négyet, a Nápolytól a San Paolóban ötöt kaptak.

A vasárnap esti találkozón teljesen szétesett a kékek védekezése. A Genoa sem áll jól, egy győzelem mellett háromszor kikaptak a piros-kékek, legutóbb a Juve épp náluk tért magához (0-2). A Lazio mumusa a Genoa, a legutóbbi nyolc meccsüket kivétel nélkül a kikötővárosiak nyerték meg. Ma sem kapnak ki a vendégek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!