<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: remek összodds sztárcsapatokkal

A német, az angol, a magyar és a spanyol futballbajnokságból is hoztunk egy-egy tippet szombaton. Az összodds csaknem ötszörös, de: ki-ki választhat kedvére.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

15746. VfB Stuttgart - Mönchengladbach, X2 (1.61) - német bajnokság, 15:30

Mindkét csapat a hétközi fordulóban szerezte meg az első győzelmét, a svábok Hannoverben győztek, a Gladbach az Augsburgot intézte el. A házigazda a rossz rajt ellenére kitartott vezetőedzője mellett. Azonban a zöldeknél Lucien Favre a sorozatok kudarcok hatására lemondott, a szerdai sikert már Andre Schuberttelával padon érték el. A vendégek kerete erősebb, és az új edző lendületet adhat. Ponttal, pontokkal távoznak a vendégek.

18697. Manchester United – Sunderland, 1, európai hendikep -1 (1.55) – angol bajnokság, 16:00

A három eddigi hazai bajnoki meccsén hét pontot szerzett a MU, a Tottenhamet és a Liverpoolt legyőzte, a Newcastle ellen döntetlent játszott. Szombat délután egy könnyűnek tetsző meccs jön, hiszen a Sunderland igencsak beragadt a rajtnál, hat meccsen mindössze két pontot szerzett, a védelme valóságos átjáróház, már 13-szor kapitulált.

Rooney-ék mostanában hármasával szórják a gólokat, ennyit szereztek a legutóbbi két bajnokin, akárcsak az Ipswich elleni Ligakupa-mecen (3-0). Ez utóbbi sorozatban a Sunderland a héten otthon kapott ki 4-1-re a Man. Citytől, meglepő lenne, ha a városi rivális alább adná. Shaw és Rojo pótolható a hazaiaknál, akik Depay-jal, Rooney-val, Matával és Martiallal rohamozhatnak: nem lennénk a vendégvédők helyében…

21884. Puskás Akadémia - FTC, 2 (1.40) - magyar bajnokság, 18:00

A felcsúti fociba rengeteg pénz áramlik, ám egyelőre ennek semmi látszata. Az akadémia csak a kilencedik, 9 meccsen 10 pontot szerzett a Jarni-legénység. Otthon 2-1-1-es a mérlege, a formája rossz: Diósgyőrben szombaton bajnokin, kedden Kozármislenyben kupameccsen kaptak ki Lencséék. A Fradi száz százalékos, már most tizenegy pont az előnye az üldözőkkel szemben. A Doll-csapat védekezése masszív, Dibusz csak 3 gólt kapott kilenc meccsen. A keret erős, a forma nagyszerű, Böde ellenállhatatlan - nem Felcsúton hibázik először a Ferencváros.

41475. Real Madrid – Málaga, 1 és több, mint 2,5 gól (1.40) – spanyol bajnokság, 18:15

Választhattunk volna erre a meccsre 1-est, vagy akár gólzáporos hazai sikert, mi ebben az 1.40-es oddsban látunk leginkább értéket. Ronaldóék győzelméhez nem nagyon férhet kétség, hiszen a Real néhány napja átvette a vezetést a spanyol bajnokságban, míg a Málaga a héten is folytatta a mélyrepülését, a Villarrealtól is kikapott otthon, és mindössze két ponttal a 19. Döbbenetes, hogy a Málaga - öt fellépésen - egyetlen gólt sem szerzett még, míg a királyiak csak egyet kaptak, viszont 14 szerzettnél járnak.

Hazai oldalon Danilo, Ramos és Bale hiányzik, izomsérülés miatt kidőlt Pepe is, ugyanakkor James alighanem már pályára léphet, míg a vendégek Ferreirát, Camachót és Santa Cruzt lesznek kénytelenek nélkülözni. A Real ebben az idényben otthon 5-0-ra verte a Betist, 1-0-ra a Granadát, érzésünk szerint szombat este jön az újabb gálázás.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!