<>

 
 
 
A viharsarkiak az utolsó helyről várják a folytatást, a Vidi kezd éledezni - nyernek a látogatók!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.83

Sereghajtó újoncot verhet a Vidi

A viharsarkiak az utolsó helyről várják a folytatást, a Vidi kezd éledezni - nyernek a látogatók!
Magyar bajnokság
Békéscsaba - Videoton
Szombat, 18:00

Kilenc forduló elteltével a lila-fehérek az utolsó, 12. helyen állnak, 4 pontjuk van, a Kórház utcai mérlegük pedig 0-1-4 - csak a Diósgyőrrel szemben sikerült pontot csípniük. Ami Szpisljak mester csapatát illeti: a helyezésük nem véletlen, hiszen a ligában a legkevesebb gólt ők szerezték, viszont ők kapituláltak legtöbbször, gólkülönbségük 6-19. Birtalanék formájáról nehéz nyilatkozni, ugyanis mintha enyhe javulás lenne érzékelhető... A DVTK ellen jól fociztak a lilák, egy pont járt ezrét. Aztán a Groupamában sem vallottak szégyent Vaskóék, hiszen a listavezetőnél 1-0-ra azért ki lehet kapni. A hétközi kupameccs izgalmasra sikeredett, a másodosztályú élcsapat otthonában végül hosszabbításban sikerült kivívni a továbbjutást (Mezőkövesd, 0-2).

21888. Békéscsaba - Videoton, 2 (1.83) - Tippmix

A Vidi igencsak zaklatott időszakon ment keresztül, a tavalyi bajnokcsapat szisztematikus lerombolása jól sikerült, igaz, a Burcsa-Casoni páros már nem dolgozik a klubnál. Jött viszont Kovács Zoltán, az egykori újpesti és diósgyőri klubvezető, aki játékosokat már hozott (Pölöskey. Suljic), vezetőedzőt viszont még nem talált Székesfehérvárra. Pető Tamás csak ideiglenesen látja el a vezetőedzői feladatokat, az új szakemberre még várni kell. A piros-kékek teljesítménye mintha javulna valamelyest, a Loki után az Újpestet is legyőzték a Sóstói Stadionban Kovácsék. Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy a kettő között tett paksi túra eredménytelenül zárult.

A Vidi mindössze 9 pontos, idegenben egyedül Diósgyőrben tudott nyerni, a mérlege a kimozdulásokon 1-0-4. Gyurcsóéknak most már muszáj megkezdeni idegenben is a pontok szerzését, különben valóban leszakadnak még a dobogósoktól is.

Azt gondoljuk, hogy a fehérváriak megindulnak felfelé a tabellán, és ehhez elhozzák Békéscsabáról mindhárom egységet. Mi 2-esre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!