<>

 
 
 
Nem várunk gólözönt a csütörtöki találkozótól. Megszerezzük a három pontot, de nem ütjük ki az északiakat!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Ezt várjuk a csütörtöki magyar selejtezőtől

Nem várunk gólözönt a csütörtöki találkozótól. Megszerezzük a három pontot, de nem ütjük ki az északiakat!
Eb-selejtező
Magyarország - Feröer-szigetek
Csütörtök, 20:45

A magyar válogatottat egy jó hír érte már a héten: lehetnek nézők a feröeriek elleni selejtező mérkőzésen! A drukkerek buzdítására szükség is lesz, ugyanis még mindig van esély az Eb-n való részvételre. Ehhez azonban ma nem szabad hibázni. Az F-csoportban vezetnek az észak-írek 17 ponttal, második Románia 16-tal, jövünk mi 13-mal, a további sorrend: Finnország (10), Feröer (6), Görögország (3). A kijutás még mindig adott, ám ehhez lényegesen több kell, mint amit nyújtottak Bernd Storck fiai az előző két selejtezőn. Mert bizony két olyan mérkőzésen sikerült nulla, azaz nulla helyzetet kialakítaniuk Szalaiéknak, amelyeken hat pontot akartunk szerezni. Hogyan is?

Az esély adott, és ha még az első játéknapon nem égünk meg Pintér Attila vezetésével itthon az észak-írek ellen, akkor.... No de nincsen ha, muszáj nyerni. Ahhoz pedig gólt, gólokat kell szerezniük a fiúknak. Eddig nyolc mérkőzésen hatot lőttünk, igaz, csak négyet kaptunk. A keretbe most bekerült Böde, akitől sokat várnak a szurkolók - nagy kérdés, hogy mennyire sikerülhet helyzetbe hozni majd az elől lévőket. Bosnjak megsérült, Leandro eltiltott - ők nem lesznek ott a csütörtök esti összecsapáson.

A feröeri alakulat eddig két meccset nyert meg: oda-vissza verte a görögöket, a többi selejtezőn azért csak megadták magukat a szigetlakók. Noha mindenki csodálatos, káprázatos fejlődésről beszél a feröeri futballal kapcsolatban, annyit azért nem árt leszögezni, hogy a csoportunkból a finnek, a románok és az északírek is nullára verték őket idegenben. A gólkülönbségük 5-12, vendégként 1-4. Három fontos eltiltottja lesz a gárdának, méghozzá középpályás alapemberek hiányoznak majd sárgák miatt.

29855. Magyarország - Feröer-szigetek, 2.5 gól alatt (1.70) - Tippmix

A magyar válogatott megnyeri a találkozót, de gólfesztivál nem lesz, az tuti. Feröeri találattal nem kalkulálunk, 2-0-lel kiegyeznénk. Tippünk ennek megfelelően: -2.5!

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!