<>

 
 
 
A csoport másik mérkőzésén sem szakadnak szét a hálók... Az F-csoport állása nyolc forduló után: 1. Észak-Írország 17, 2. Románia 16. 3. Magyarország 13, 4. Finnország 10, 5. Feröer 6. 6. Görögország 3.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Gólok ellen megyünk a román-finn derbin

A csoport másik mérkőzésén sem szakadnak szét a hálók... Az F-csoport állása nyolc forduló után: 1. Észak-Írország 17, 2. Románia 16. 3. Magyarország 13, 4. Finnország 10, 5. Feröer 6. 6. Görögország 3.
Eb-selejtező
Románia - Finnország
Csütörtök, 20:45

A románok egy győzelemmel letutizhatják az Eb-t. A sikerhez viszont gólt kellene lőniük a sárgáknak. Tétmeccsen ez legutóbb márciusban sikerült Keserünek még Feröer ellen. Azóta három selejtező, három 0-0-ás végeredmény. Persze, a második helyhez ez is elegendő volt, így a hajrához érkezve pedig nincs más dolga Anghel Iordanescu legénységének, minthogy a hátralévő két találkozóján szerezzen 4 pontot - ha ez összejön, Románia ott lesz 2018-ban Franciaországban.

Otthon ikszeltek velünk és a görögökkel, verték az északíreket és Feröert. A hazai gólkülönbségük 4-1 - ugye csak Dzsudzsák tudta beverni 25-ről... A válogatott védekezése lenyűgöző - bár a játékuk ezáltal igencsak nézhetetlenné vált. A mindent felülíró biztonsági taktika tulajdonképpen kiölte a lendületet a románok játékából, Pappék is szinte helyzetek nélkül focizzák le a kilencven perceket. Eltiltott nincs a keretben, Chipciu visszatérhet.

A finnek ugyan győzelemmel kezdtek (Feröer, 1-3), utána viszont sorra érték a kudarcok a fehér-kékeket. A magyarok elleni hazai bukta után jött is a válás a kispadon, és Markku Kanerva vezetésével két meccset is megnyertek Pohjanpalóék! Így most már 10 pontjuk van, a pótselejtezős 3. helyhez hatalmas bravúrra lenne szükségük - no meg a magyarok betlizésére. Ebben nem is gondolkodunk! Riskiék gólkülönbsége 7-8, az új szövetségi kapitánnyal még nem zördült meg a hálójuk. Egy középpályás sárga lapos eltiltás miatt nem utazhat Bukarestbe.

28147. Románia - Finnország, 2.5 gól alatt (1.45) - Tippmix

Románia over-under mérlege 0/8, Finnországé 2/6. Tavaly októberben Helsinkiben 2-0-ra nyertek Stancuék. Nem várunk gólözönt, óvatos meccset vívnak a felek. Három találat nem lesz, mi erre fogadunk. Tippünk: -2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!