<>

 
 
 
A németek szoros meccsen nyerhetnek, a görögök északír vendégjátékán a félidei eredményre hajtunk, a lengyelek pedig meglephetik a skótokat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 3 selejtezővel 17.5-szeres pénz

A németek szoros meccsen nyerhetnek, a görögök északír vendégjátékán a félidei eredményre hajtunk, a lengyelek pedig meglephetik a skótokat.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

25673. Írország - Németország, (1-0) X (3.45) - Eb-selejtező, 20:45

A célegyenesbe fordult az Európa-bajnoki selejtezősorozat, már csak két mérkőzés, s eldől, kik kvalifikálják magukat a jövő évi franciaországi kontinensviadalra. A csoportelső Németország a jelenleg pótselejtezős helyen álló Írországhoz látogat. Philipp Lahméknak nem lesz egyszerű dolga, ha el szeretnék vinni a három pontot riválisuktól. A németek hazai pályán nem bírtak az írekkel, akkor 1-1-es döntetlen született. Egyik gárdánál sincs sérült, ám a hazaiaknál James McClean és Glenn Whelan eltiltás miatt nem léphet pályára.

A németek egy esetleges győzelemmel biztosan az élen zárná a D jelű hatost, éppen ezért vendég sikerre számítunk, de nagyarányú diadalban nem reménykedünk. Joachim Löw legényei ugyanis az eddig lejátszott vendégtalálkozókon megszenvedtek a sikerért. Ha nem számoljuk a mínusz 44-es gólaránnyal büszkélkedő, pont nélkül álló Gibraltárt, akkor Skóciát 3-2-re, míg Grúziát 2-0-ra győzték le. A lengyelektől viszont 2-0-ra kikaptak idegenben. Az írek ráadásul a legkevesebb gólt kapták a D csoportban, így egygólos vendég sikerre számítunk.

27946. Észak-Írország - Görögország, 1.félidő X (2.00) - Eb-selejtező, 20:45

Az F-csoportban a listavezető fogadja a sereghajtót. A hazaiak egy győzelemmel biztosan kijutnak az Eb-re, ha ikszelnek, esetleg kikapnak a zöldek, és a románok, valamint a magyarok is nyernek, akkor marad még izgulni valójuk. A görögöknek már nem kell aggódniuk a sorozat miatt, hiába jött új szövetségi kapitány (aki már harmadik ebben a selejtező-sorozatban), egyelőre nem megy nagyon a kékeknek. Mindkét csapat kevés gólt lő és keveset is kap, ezen a selejtezőn sem várható sok találat. A vége is szoros lehet, a szünetig pedig nem valószínű, hogy döntés születik.

31825. Skócia - Legyelország, 2 (2.55) - Eb-selejtező, 20:45

A második helyen álló lengyelek már csütörtökön biztosíthatják Eb-részvételüket, ha diadalmaskodnak Skóciában. A vendég siker kulcsa Robert Lewandowski lehet. A lengyel játékos az elmúlt hetek legjobb formában futballozó csatára, négy mérkőzésen 12 volt eredményes, ha a Bayern Münchenben mutatott játékát át tudja menteni a válogatottba is, vélhetően nem tudja majd megállítani a skót védelem. A két csapat legutóbbi mérkőzésén 2-2-es döntetlen született, ám a skótok formája nem nevezhető a legjobbnak. A legutóbbi négy Eb-meccsükből csupán a Gibraltár ellenit tudták megnyerni, s kikaptak többek között attól a Grúziától, amelyet oda-vissza 4-0-ra vert Lengyelország. A két együttes és Lewandowski formáját figyelembe véve mi vendég sikerre számítunk.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!