<>

 
 
 
Megkezdődik a 2015-16-os NHL-szezon, ahol ezúttal gólokat várunk. Emellett Dél-Amerikába látogatunk el és két selejtezőre fogadunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: két vb-selejtező és NHL-gólok

Megkezdődik a 2015-16-os NHL-szezon, ahol ezúttal gólokat várunk. Emellett Dél-Amerikába látogatunk el és két selejtezőre fogadunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

03955. Kolumbia - Peru, 1 (1.37) - vb-selejtező, 22:30

Megkezdődik a vébé-selejtező a dél-amerikai kontinensen is. A hazaiak jó eséllyel pályáznak az orosz világbajnokságon való részvételre, ehhez viszont otthon nem nagyon hibázhatnak a sárga-kékek. A Copa Americán nem ment jól Falcaoéknak, a csoportból ugyan továbbléptek (3. helyezettként), de az egyenes kieséses szakaszban az argentinok büntetőkkel kiejtették Zunigáékat. Érdekesség, hogy egy csoportban szerepel Kolumbia Peruval, amellyel 0-0-ra végzett. A keresztcsíkosak is továbbjutottak második helyezettként, és Guerreroék Bolíviával szemben még a négy közé is bejutottak. Chile nagy falatnak bizonyult, viszont a bronzérem összejött (Paraguay, 2–0). A rutin, a nagyobb tudás és a hazai pálya mind-mind Kolumbia mellett szól. Nyernek is Cuardadóék.

07164. Argentína - Ecuador, 1 (1.35) - vb-selejtező, péntek 02:00

A hét második felében Dél-Amerikában megkezdődnek a selejtezők a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokságra, magyar idő szerint péntek hajnalban Argentína Ecuadort fogadja. Messire sérülése miatt nem számíthatnak a hazaiak, de rajta kívül is vannak remek formában lévő támadók a keretben, elég, ha csak Lamelát, Tevezt, Di Maríát, vagy Agüerót említjük.

Az ecuadoriaknál is találunk ismerős neveket, Antonio Valencia, Ibarra, vagy Montero is Európában légióskodik, ám értelemszerűen sokkal kevesebb a klasszis a vendégeknél. Egy ilyen sorozatnál fontos a jó rajt, Argentína pedig nem engedheti meg magának az ta luxust, hogy hazai környezetben ne győzze le esélytelenebb riválisát, nálunk fix 1-es a derbi!

22520. Tampa Bay - Philadelphia, 4.5 gól felett (1.45) - NHL alapszakasz, péntek 01:30

Az előző idényben a Keleti Konferencia 3. helyén záró Tampa és a 12. Philadelphia csap össze az első fordulóban. A Lightning tavaly rájátszásba jutott, ahol a Detroit-Montreal-Rangers hármas testén át a nagydöntőig verekedte magát, ahol azonban a Chicago már nagy falatnak bizonyult. Idén is cél a rájátszás, a holtszezonban érkezett Condra (Ottawa, tavaly 68 meccsen 9 gól, 14 assziszt) a támadósor jobb oldalára, Morrow szerződése pedig lejárt. A Flyers tavaly csalódást keltő szezont futott, melyet elsősorban idegenbeli gyenge teljesítményének köszönhetett. A keret alakulgatott: jött a támadósorba Gagner (tavaly 81 meccsen 41 pont), a kapuba pedig LaBarbera és Neuvirth, távozott az Emery-Grossmann-Jones-Coloaiacovo négyes. Mindkét oldalon ott vannak a tavalyi gólerős játékosok (Voracek, Giroux, Simmonds, Schenn, illetve Stamkos, Johnson, Kucherov és Callahan), így az első idei közös meccsükön szerintünk a gólokat érdemes célba venni.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!