<>

 
 
 
Az ukránok számára létfontosságú a győzelem, a házigazda csúnyán leszerepelt a sorozatban. Sima 2-est érzünk...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.40

Idegenben is bízunk az ukránokban

Az ukránok számára létfontosságú a győzelem, a házigazda csúnyán leszerepelt a sorozatban. Sima 2-est érzünk...
Eb-selejtező
Macedónia - Ukrajna
Péntek, 20:45

A C-csoportban két fordulóval a vége előtt ez a helyzet: 1- Spanyolország 21, 2. Szlovákia 19, 3. Ukrajna 16., 4. Fehéroroszország 7, 5. Luxemburg 4, 6. Macedónia 3. A hatosban még megy a matekozás ezerrel, ugyanis az egyenes ágon való kijutás kérdése még nem dőlt el. Sőt, ebből a csoportból sanszos lehet megszerezni a legjobb 3. pozíciót - tehát az ukránoknak és a szlovákoknak is roppant fontos a hátralévő két találkozó.

A macedónoknak nem annyira, persze, amolyan becsületbeli ügyként is kezelhetnék az ukránok és a fehéroroszok elleni ütközeteket. Otthon eddig csak a luxemburgiakat sikerül legyőzniük Trajkovszkiéknak, de a miniállam válogatottját is csak kínkeservesen verték Jahovicék. A legutóbbi hat tétmeccsét elveszítette Macedónia, az ausztrálok ellen jött össze egy barátságos iksz még márciusban. Ljubinko Drulovic szövetségi kapitány három, korábban eltiltott játékosára számíthat ezúttal, viszont a kerete így is vékony...

31841. Macedónia - Ukrajna, 2 (1.40) - Tippmix

Az ukrán nemzeti válogatott tulajdonképpen nem követett el végzetes hibát, mégis várhatóan pótvizsgára kényszerül. Két vereségük van: otthon a szlovákoktól, idegenben a spanyoloktól - ez előbbi azért kínos lehet a végelszámolásnál, hiszen északi szomszédainkkal vívnak különmeccset a második helyért Mikhail Fomenko fiai. Legutóbb Zsolnán 0-0-át játszottak a sárga-kékek, azért így még maradt legalább remény a továbbjutásra. A keret lényegesen erősebb, mint a hazaiaké, és idegenben sem hibázhatnak az ukránok. Eltiltott nincs a keretükben.

Az ukránoknak muszáj nyerniük, még akkor is, ha esetleg Macedónia marad az utolsó a csoportban, és az ellenük elért eredmény nem számít majd. A különbség nagy, és a vendégek ezt ma bebizonyítják a pályán is. Tippünk így: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!