<>

 
 
 
Ha már feljöttek a 3. helyre a bosnyákok, nem akarnak lemaradni a pótselejtezőről. Nyernek kedd este Cipruson!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.78

Hozzák a kötelezőt a bosnyákok Cipruson?

Ha már feljöttek a 3. helyre a bosnyákok, nem akarnak lemaradni a pótselejtezőről. Nyernek kedd este Cipruson!
Eb-selejtező
Ciprus – Bosznia-Hercegovina
Kedd, 20:45 óra

A B-csoportban így áll a tabella az utolsó játéknap előtt: 1. Belgium 20, 2. Wales 18., 3. Bosznia 14, 4. Izrael 13, 5. Ciprus 12., 6. Andorra 0. A ciprusiakban lehet hiányérzet, noha a várakozásnál jobban teljesítettek. Otthon csak egy mérkőzésen diadalmaskodtak, Wales, Belgium és Izrael is sovány, egygólos győzelmet aratott náluk. Idegenben jobban ment, két bravúr is összejött, az egyik épp a hétvégén Izraelben (1-2). Pambos Christodoulou szövetségi kapitány keretében nincs eltiltott, és friss sérültet sem jelzett az uefa honlapja.

04592. Ciprus - Bosznia-Hercegovina, 2 (1.78) - Tippmix

A bosnyákoknak jó tett az edzőváltás, Mehmed Bazdarevic felrázta a társaságot. A balkéniak jelenleg már a 3. helyen állnak, és csak akkor garantált a pótselejtező, ha ma nyernek. Erre jó esélyük van, hiszen a formájuk rendben lévő: a minap Walest győzték le 2-0-ra. A keretbe visszatérhet az eltiltott Besic, Dzeko kisebb sérüléssel bajlódott, így a szombati találkozón csak padozott. Idegenben eddig szenvedtek Ibisevicék, csak Andorrát verték, a ciprusiak ellen pedig extra motivációt jelenthet, hogy a sorozat első mérkőzésén a szigetlakók nyerni tudtak Boszniában (1-2).

A bosnyák válogatott erősebb, ez kétségtelen, s bár a ciprusiak okoztak már meglepetést a csoportban, ma fejet hajtanak a nagyobb tudás előtt. Tippünk így: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!