<>

 
 
 
A törökök a botrányos kezdés után feljöttek, a 3. helyet már nem engedik a kezükből. Hazai sikert és gólokat várunk ma este!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.48

A törökök megpecsételhetik Hollandia sorsát

A törökök a botrányos kezdés után feljöttek, a 3. helyet már nem engedik a kezükből. Hazai sikert és gólokat várunk ma este!
Eb-selejtező
Törökország – Izland
Kedd, 20:45 óra

Az A-csoportban már csak egy fontos kérdés maradt megválaszolatlanul: melyik válogatott szerepelhet a pótselejtezpn? E pozícióra a törökök mellett a hollandok pályáznak, jelen állás szerint a félholdasoknak van erre nagyobb sanszuk, ugyanis Fatih Terim alakulatának 15, a holland együttesnek pedig 13 egység áll a neve mellett. Turanék otthon nem brillíroztak a sorozatban, ikszeltek a lettekkel, kikaptak Izlandtól, verték a kazahokat és végül a hollandokat. A támadósor kezd magára találni, ezt bizonyították a legutóbbi mérkőzéseken: a narancsosoknak hármat, a cseheknek kettőt vágtak Chanogluék. Eltiltott nem lesz a csapatban.

Az izlandiak ünnepelhetnek, kijutottak az Eb-re, ráadásul jó eséllyel csoportelsőként tehetik meg ezt. 20 pontjuk van, a második cseheknek 19 - Daridáék a hollandokhoz utaznak, nem biztos, hogy ponttal térnek haza. A szigetlakók háromszor győztek vendégként, és csak a cseheknél kaptak ki. Lars Lagerback fiai a közelmúltban mintha megtorpantak volna: előbb a kazahokkal, majd kétgólos előnyt elherdálva a lettekkel ikszeltek Sigurdssonék. Pánikra semmi ok, a célt már elérték az északiak. Egy fontos bekk visszatérhet eltiltásából.

Főtipp

03183. Törökország – Izland, 1 (1.48) - Tippmix

Melléktipp

03461. Törökország – Izland, 2.5 gól felett (1.95) - Tippmix

A törökök megnyerhetik a mérkőzést, mivel motiváltabbak lesznek, és a hazai környezet is mellettük szól. Emellett - mivel az izlandiakon semmiféle teher nem lesz - könnyen lehet többgólos mérkőzés! Mi három találattal legalább kalkulálunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!