<>

 
 
 
A Belgium-Izrael meccsen már csak a vendégek számára van komoly tét, hiszen a harmadik helyre hajtanak. Ehhez azonban nyerniük kellene a bosnyákok pontvesztése mellett...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Belgium–Izrael: meglepő tippekkel jövünk

A Belgium-Izrael meccsen már csak a vendégek számára van tét, hiszen a harmadik helyre hajtanak. Ehhez azonban nyerniük kellene a bosnyákok pontvesztése mellett...
Eb-selejtező
Belgium – Izrael
Kedd, 20:45 óra

A B-csoportban az első számú kérdés már eldőlt: Belgium és Wales biztosan ott lehet a franciaországi tornán. Az egyetlen fennmaradó kérdőjel a csoport harmadik helyére vonatkozik, melyre az utolsó forduló előtt még három pályázó is van. A bosnyákok 14 ponttal őrzik ezt a helyet jelenleg, ők a pótselejtezőre még szintén esélyes Ciprushoz látogatnak (Ciprus 12 pontos). Izrael 13 egységgel a negyedik helyen tanyázik.

Tehát: Izraelnek a harmadik hely érdekében itt mindenképp a három pont megszerzésére kell fókuszálnia, de még győzelem esetén sem saját kezében van sorsa. Bosznia ugyanis ha nyer, akkor megszerzi a pótselejtezőt érő helyet. Az izraeli csapat egyébként jól kezdte a sorozatot, három forduló után 9 ponttal álltak, ezt azonban mélyrepülés követte és azóta csak Andorrát tudták megverni. Legutóbb Ciprus ellen nem játszottak rosszul, de a 2-1-es hazai vereség azt jelentette, hogy komoly veszélybe került a tornára való kijutás. Sérültek vannak: Natcho, Yeini, Gershon és Rafaelov is maródi.

Főtipp

04235. Belgium – Izrael, (0-2) 2 (1.65) - Tippmix

Melléktipp

04240. Belgium – Izrael, 2.5 gól felett (1.65) - Tippmix

A belgák számára tehát komoly tét már nincs, biztosan ott lesznek Franciaországban, a kérdés csak az, hogyan akarnak búcsúzni a selejtezőktől... Alapvetően két gólerős csapat találkozik, 21 illetve 15 lőtt góllal állnak. Izrael védelme viszont nem túl stabil 11 kapott góllal, melyet a felszabadultan focizó belgák ki is használhatnak majd. A motiváció miatt egyrészt arra számítunk, hogy szoros eredményt hoz a derbi és Izrael nem kap ki 1 gólnál többel (ha kikap), de a legalább 3 gólos opcióban is van fantázia!

Belgium várható kezdője: Mignolet – Alderweireld, Lombaerts, Vertonghen, J. Lukaku – Fellaini, Nainggolan – Bakkali, de Bruyne, Chadli – Lukaku

Izrael várható kezdője: Marciano – Dgani, Tibi, Ben Haim, Ben Harush – Rikan, Kayal – Vermouth, Zahavi – Hemed, Dabbur

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!