<>

 
 
 
A Fiorentina csapatának pontot kell szereznie a Basel otthonában, ehhez pedig jó eséllyel gólokra lesz szüksége, így megnyílhat az olasz védelem a svájciak előtt.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Nincs mese, támadnia kell a Fiorentinának

A Fiorentinának pontot kell szereznie a Basel otthonában, ehhez pedig jó eséllyel gólokra lesz szüksége, így megnyílhat az olasz védelem a svájciak előtt.
Európa-liga
Basel - Fiorentina
Csütörtök, 19:00

Az I-jelű kvartettben így fest a helyzet: 1. Basel 9, 2. Fiorentina 6, 3. lech Poznan 4, 4. Belenenses 4 ponttal.
A helvétek csalódást okoztak azzal, hogy izraeli riválisukkal szemben nem sikerült kivívniuk a BL-főtáblára jutást. Maradt az EL, ahol viszont eddig egy Belenenses elleni hazai botlást leszámítva jól teljesítenek. A továbbjutás simán összejöhet, a mai ütközet után még egy lengyel túra vár a piros-kékekre. Ami problémát jelenthet, az Urs Fischer alakulatának formája. Noha utcahosszal vezetik a bajnokságot Jankóék, a legutóbbi két bajnokijukat úgy veszítették el, hogy öt gólt kaptak. A visszaesésre adhat egyfajta magyarázatot, hogy több sérültje is volt a gárdának, akik közül ma is lesznek még kimaradók: két bekk és egy középpályás ma sem lehet tagja a keretnek.

A Fiorentina mestere, Paolo Sousa korábbi munkahelyére látogat: a luzitán szakember szép sikereket ért el a St. Jakob Parkban. Mostani csapatával is jól tolja a tréner: a Serie A-ban dobogós helyen állnak a violák, és az EL-ben is sanszos a továbbjutás. Ehhez ma legalább egy pontot kellene szerezniük Rossiéknak, és, ha megnézzük az eddigi idegenbeli mutatójukat, erre minden esélyük megvan. Két túra, két siker, 6-0-ás gólkülönbséggel! Otthon viszont kétszer égtek Borja Valeróék, emiatt lesz még igazán izgalmas a hátralévő két ütközet.

A gárda kimondottan jó passzban volt, a hét végén viszont otthon botlottak Ilicicék az Empoli ellenében (2-2), így át kellett adniuk az első helyet az Internek. A csapatnak volt tartása, hiszen kétgólos hátrányból sikerült a pontmentés. Kalinicék az előrejátékban különösen hatékonyak, a bajnokikon kettes rúgott gólátlagot produkálnak (13/26). A keretben Błaszczykowski sérült, Rebic eltiltott.

26847. Basel - Fiorentina, mindkét csapat szerez gólt (1.65) - Tippmix

A vendégeknek nagyon kellene legalább egy pont, viszont azt nehezen tudjuk elképzelni, hogy a St. Jakobban nem találnak be Gashiék. Éppen ezért gondolkodunk a gólváltásban, mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!