<>

 
 
 
A Montpellier feltámadt és immáron zsinórban három győztes meccsnél jár, az Ajaccio lehet a következő áldozat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Folytatódhat a nyerő széria 1.85-ért!

A Montpellier feltámadt és immáron zsinórban három győztes meccsnél jár, az Ajaccio lehet a következő áldozat.
Francia bajnokság
Montpellier - Ajaccio GFC
Szerda, 19:00 óra

Rolland Courbis együttese 15 fordulót követően 18 egységgel a 13. helyen állomásozik. Hazai közegben, a Stade de la Mosson-ban eddig kifejezetten szeszélyesen teljesítenek a narancssárga-kékek: négy siker mellett négyszer kikaptak. Viszont a formájuk lenyűgöző! Október eleje óta nem kaptak ki, hat bajnokiból négyet megnyertek, a három legutóbbit zsinórban behúzták. A sorsolásuk sem volt rossz, hiszen verhető ellenfelekkel találkoztak az elmúlt hónapokban, viszont a minap Lyonban sikerült 4-2-re diadalmaskodniuk Ningáéknak - ezért ez mindenképpen megsüvegelendő teljesítmény. Pedig a keretben vannak hiányzók. Egy cserekapus, egy center, és két középpályás - utóbbi három futballista alapember lenne, ha felépülne. De egyelőre a helyetteseik jól látják el a feladataikat.

Az Ajaccio újonc a ligában, egyelőre jól tartja magát a társaság: 16 pontjával a 16., idegenben 2-1-5-ös sorral. A bajnokságot pocsékul kezdte a gárda, az első 10 játéknapon nem tudtak nyerni a piros-kékek, utána viszont megtáltosodtak. Thierry Laurey vezetőedző négy győzelmet és egy ikszet ért el zsinórban - kellenek is az egységek a bennmaradáshoz. A keret nem teljes, az elsőszámú kapus mellett egy fontos támadó és egy balbekk neve szerepel a sérültlistán.

09966. Montpellier - Ajaccio GFC, 1 (1.85) - Tippmix

A két, remek passzban lévő alakulat közül a hazaiak lendülete tart ki érzésünk szerint. Egyrészt erősebb a kerete, másrészt sokat számít majd a hazai pálya. A Montpellier újabb sikert könyvel el, és feljebb kúszik a tabellán!

 
 
  • 3xedos2015december03.00:22ÚjVálasz

    Könyörgöm valaki tiltsa már ki ezt a potyilacikát. Azt sem bírja megvárni még vége lesz a meccsnek, és már szidja is az oldalt a tippek miatt. Hiába mondja neki mindenki, hogy ne erőltesse a kombit, minden nap itt sír, hogy csak 1 meccs ment el.

     
  • 2Rammstein19872015december02.23:08ÚjVálasz

    Én tudok megoldást a gondodra, ha gondolod írj rám ezen az email-címen, szefe1987@gmail.com!

     
  • 1potyilacika2015december02.20:04ÚjVálasz

    O-1.Véget ért a nyerő széria...a Montpelliernek.Nekem meg el se kezdődött.Soha nem is fog!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!