<>

 
 
 
A Celta Vigo óriási bravúrral búcsúztatta az idegenbeli visszavágón az Atletico csapatát. De vajon mire lesznek képesek a Sevilla ellen az elődöntő első felvonásán?
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Hazait fogadunk a Spanyol Kupa elődöntőjében

A Celta Vigo óriási bravúrral búcsúztatta az idegenbeli visszavágón az Atletico csapatát. De vajon mire lesznek képesek a Sevilla ellen az elődöntő első felvonásán?
Spanyol Kupa
Sevilla - Celta Vigo
Csütörtök, 20:30 óra

A Sevilla valóban igazi kupacsapat. Az andalúz brigád hosszú évek óta kiemelt figyelmet fordít a kupasorozatokra, legyen szó hazai, vagy nemzetközi megmérettetésről. És lám megint már az elődöntőbe jutottak a fehér-pirosak. Unai Emery alakulata eddig három kört abszolvált, és noha nem volt vészes Gameiróék sorsolása, azért az sok mindent elárul a teljesítményükről, hogy a Logrones-Betis-Mirandes trió ellen sem kaptak gólt a párosmérkőzéseken!

A bajnokságban is kezdi összeszedni magát a gárda, idegenben azért még mindig gyengélkednek, de legalább nem mindig kapnak ki. Most viszont megint a Ramon Sanchez Pizjuan-ban szerepelhetnek Reyesék, ami közismerten "vesztőhelynek" számít a látogatók körében (10-0-2, 26-12). A társulat formája egyre jobb, november vége óta csak egy bajnokit veszítettek el, így optimistán várhatják a soron következő heteket. A csapat a Moldéval találkozik majd az EL-ben, a Celtával pedig háromszor is megütközik. A keretben Iborra még nem léphet pályára a kupában eltiltása miatt, Figueiras, Andreolli és Beto kapus nem lesz ott sérülés miatt.

A galíciaiak útja az elődöntőig rázósabb volt - és még rázósabb lett volna, ha a Real Madridot nem zárja ki a szövetség... Így az Almeria-Cadiz-Atletico Madrid trión kellet túljutniuk a halványkékeknek. AZ első két kanyarral nem volt gond, viszont a matracosok ellen idegenben vívták ki a sikert (2-3) a hazai iksz után. Eduardo Berizzo együttese amolyan játékos csapat, nagyszerűen kezdte a bajnokságot, mostanság viszont már nem olyan kiegyensúlyozott a gárda teljesítménye, mint az ősz elején. Idegenben és otthon is ugyanolyan produkcióval rukkoltak elő Aspasék (5-2-4), de a zakók java része most csúszott be: legutóbbi hat La Liga-fellépésük közül ötöt elveszítettek. A keretben Nolito továbbra is sérült, rajta kívül Marceli Diaz, Huga Mallo és Fontas sérült.

22089. Sevilla - Celta Vigo, 1 (1.65) - Tippmix

A Sevilla otthon könyörtelen, és ma bosszút áll az őszi 1-2-es hazai vereségért. A Celta kreatív alakulat, de ez ma kevés lesz. Előnyt szereznek a déliek, tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!