<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 17-szeres szorzó három ötlettel

Ebben a csokorban egyetlen csapat győz, nevezetesen a Juventus. Döntetlent várunk a Chelsea-MU és az Atalanta-Empoli összecsapáson.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

13923. Frosinone – Juventus, 2 és 3,5 gól alatt (1.90) – olasz bajnokság, 15:00

Az utolsó előtti Frosinone pályáján nyilván óriási esélyes a hónapok óta káprázatos formában futballozó, második helyen álló címvédő. A hazaiak 14-szer veszítettek az eddigi 23 fellépésen, a hazai mutató (5-2-5) sem szívderítő. A Juve győzelméhez tehát nem nagyon férhet kétség, ám figyelemre méltó, hogy sok a sérült és eltiltott a „zebráknál”, különböző okok miatt vélhetően Chiellini, Mandzukic, Khedira, Caseres, Asamoah és Zaza sem játszhat.

A torinóiak persze még így is erős csapatot küldhetnek pályára, a támadósorban Morata és Dybala is jó formában van, akárcsak a középpályán Pogba, Lichsteiner és Marchisio. Úgy véljük, folytatódik a Frosinone gyenge szériája, de a kiütés elmarad.

11947. Chelsea - Manchester Utd., X (3.10) - angol bajnokság, 17:00

Csúcsrangadó vár az ötödik helyen álló Manchester Unitedre, amely a 13. Chelsea otthonába látogat az angol bajnokság 25. fordulójában. A hazaiak tíz mérkőzés óta veretlenek, ám mégsem állíthatnánk, hogy kirobbanó formában van a csapat. A legutóbbi nyolc bajnoki meccsből csupán hármat nyert meg a londoni gárda, míg ötször döntetlen született. A vendégek hullámzóan teljesítenek, három győzelem mellett egy-egy döntetlen és vereség a legutóbbi öt meccs mérlege.

A hétközi Stoke City elleni győzelem azonban reményt keltő lehet Rooney-ék számára, ám Van Gaal a MU kispadján még egyszer sem nyert a Chelsea ellen, legutóbb, decemberben gól nélküli döntetlent játszott a két csapat egymással, előtte pedig egy döntetlen és egy londoni győzelem volt a mérleg. A “vörös ördögök” általában siralmasan szerepelnek a Chelsea otthonában, az utolsó 13 londoni találkozón mindössze egyszer győztek, még 2012 októberében.Van Gaal dolgát a sok sérült is nehezítheti, a rangadót biztosan kihagyja Luke Shaw, Antonio Valencia, Marcos Rojo, Ashley Young és Bastian Schweinsteiger is. A másik oldalon sokkal jobb a helyzet, csupán Falcao és Remy nem egészséges, ám a csapat új szerzeménye, Alexandre Pato sem játszik vasárnap. A szakmai stáb szerint a brazil támadó még nincs jó erőállapotban. Mi szoros csatát várunk, s úgy gondoljuk, pontosztozkodással zárul majd a találkozó.

18341. Atalanta - Empoli, X (3.00) - olasz bajnokság, 18:00

A bergamóiak 27 ponttal a tizenharmadik helyen állnak. Nagyon rosszul megy nekik mostanában, utoljára december 6-án nyertek, azóta háromszor döntetleneztek, ötször kikaptak. Legutóbb a sereghajtó, egészen addig nyeretlen Hellastól is kikaptak a kék.feketék. Otthon 5-3-3-as a statisztikájuk. Az Empoli sokkal jobban szerepel, a nyolcadik, 33 pontja van, vendégként kifejezetten erős: öt siker, három iksz és négy vereség. A kék-fehérek sincsenek éppen jó formában, három döntetlen és egy vereség az elmúlt pár hét mérlege (Nápolyban kapott ki a gárda). Ma megosztozkodhatnak a pontokon a csapatok, erre jó esély van.

 
 
  • 3Lavjaman0072016február08.10:31ÚjVálasz

    Köszönöm a tippet. Óvatosban pakolgatom a tippjeiteket 2-3 napja. Szuper az oldal, nagyon jó.

     
  • 2gabor52016február08.06:58ÚjVálasz
    Idézet: potrien11
    Azt kell mondjam,egyre jobbak a meccs felvezetések,és a tipparány is javulgat.Ez a Juve tipp,és elemzés pl. 100%-osan ült.Gratulálok,így tovább!
    ...

    Egyetértek. És ami még szebb, hogy ez az Atalanta - Empoli X is talált. Gratulálok, és köszönöm.

     
  • 1potrien112016február07.17:03ÚjVálasz

    Azt kell mondjam,egyre jobbak a meccs felvezetések,és a tipparány is javulgat.Ez a Juve tipp,és elemzés pl. 100%-osan ült.Gratulálok,így tovább!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!