<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Megállíthatatlan a Sporting, hétfőn is nyerhet

A Sporting és a Benfica megállíthatatlannak tűnik idén a portugál élvonalban. Utóbbi már megnyerte meccsét az aktuális fordulóban, hétfő este pedig a Sporting csapatán a sor.
Portugál bajnokság
Sporting CP - Rio Ave
Hétfő, 20:00 óra

Jorge Jesus együttese 51 ponttal várta a mai mérkőzést. A Benfica előzött, 52-vel vezet, de ha ma nyernek a zöld-fehérek, úgy visszavehetik az elsőséget. A gárda a Jose Alvalade-ban életveszélyes, nyolc győzelem mellett kétszer ikszelt, és még nem kapott ki. A formája is jó, bár két hete otthon botlott a gyengécske Tondela ellenében (2-2). A keretbe visszatér egy eltiltott bekk, friss sérülés nem zavarja a szakmai stáb munkáját. Ott lesz a kezdőben Slimani, aki már 16 találatot termelt.

A Rio Ave 28. ponttal a 7. volt a forduló előtt, idegenben 1-4-4-es mérleget produkálva. A gárda védelme nem stabil, és akkor még finoman fogalmaztunk. Idegenbeli gólkülönbsége 16-22, ami arra enged következtetni, hogy bizony felvállalja a nyílt játékot vendégként. A formája hullámzó, egy gyenge szériát zárt le a múlt héten a Boavista otthoni legyőzésével. A keretben sérült egy bekk és egy középpályás.

Tipp: Sporting CP - Rio Ave, 1 és 2.5 gól felett (1.70)

A hazaiaknak 11/9, a vendégeknek 13/7 az over/under mutatójuk. Ma megint jönnek a találatok, és a hazaiak nyernek. Mi erre az opcióra fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!