<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két francia meccs, 4.22-es odds

A francia élvonalból és másodosztályból is hoztunk 1-1 tippet péntekre: előbbiben hazai sikert, utóbbiban gólokat várunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

21901. Bourg-Peronnas - Laval, 2.5 gól felett (2.20) - francia másodosztály, 20:00

Talán meglepőnek tűnhet, hogy a francia kettőben (amely hagyományosan nem egy gólerős bajnokság) gólokra vadászunk, ám ezen a meccsen jó esélyt látunk az overre. A hazai csapat újonc, ehhez képest masszív középcsapatként teljesít. A forma azonban rémes és ennek köszönhetően folyamatosan süllyed a tabellán, a legutóbbi 5 fordulóban mindössze 2 pontot szerzett. A Laval 30 pontos, 4 forduló óta nyeretlen, tehát itt sem beszélhetünk igazán ütős teljesítményről... Érdekesség, hogy a Peronnas támadósora az egyik legjobb a ligában 35 lőtt góllal. Ennek azonban az ára is megvan, a 42 kapott gól ugyanis rengeteg. A hazaiak tehát 3.1-es gólátlagot hoznak meccsenként, otthon pedig 13 meccsükből 8 hozott legalább 3 találatot. A Laval ugyan "underes" csapat, ám ha itt pontot akar szerezni, akkor támadnia kell és gólokat szerezni. Mindezek okán szerintünk egy próbát megér a 2.5 gól feletti opció.

26759. Rennes - Angers, 1 (1.92) - francia bajnokság, 20:30

A 9. és az 5. helyen álló együttes csatája nyitja a francia élvonal 26. fordulóját. A vendég Angers erőn felül teljesít újoncként, még a dobogón is ott volt egy ideig, ám az utóbbi idők gyenge eredményei miatt csúszik le a tabellán. A legutóbbi 5 fordulóban 1-0-4 sort tudhat magáénak, igaz a PSG elleni 5-1-es kiütéses vereség után legyőzte 3-0-ra a Monaco gárdáját.

Az Rennes európai kupaindulásra hajt és ez nem is lehetetlen küldetés, ugyanis mindössze 4 pontra van a 4. helyen állótól. A legutóbbi 3 fordulóban képtelen volt nyerni, igaz három erős csapat ellen lépett pályára (St. Etienne, Lille, Bordeaux). Úgy látjuk, hogy az újonc elveszítette a fonalat, melyet formája és legutóbbi 4 idegenbeli meccse is mutat. Ráadásul a vendégeknek lesz eltiltottjuk a középpályán, illetve további 3 játékos sérült. A Rennes jobb erőkből áll és kihasználhatja az Angers gyengélkedését.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!