<>

 
 
 
Mindkét alakulat szeszélyesen szerepel mostanság: az eltiltások és sérülése miatt tartalékos vendégek ma újabb pofont kaphatnak...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Ütős tippek a holland élvonalból

Mindkét alakulat szeszélyesen szerepel mostanság: az eltiltások és sérülése miatt tartalékos vendégek ma újabb pofont kaphatnak...
Holland bajnokság
Vitesse - Heerenveen
Szombat, 20:45 óra

Arnheimben az eddiginél jobb teljesítményt várnak a csapattól. A Vitesse mindössze a 8. a pontvadászatban 33 ponttal, a sárga-feketék az Gelredome-ban 6-2-3-as mérleget produkáltak, ehhez 23-9-es gólkülönbség jött össze. A hazai mutató tehát nem rossz, a forma viszont annál inkább. Rob Maas vezetőedző legénysége négy mérkőzés óta nem győzött, mindkét idegenbeli találkozóján bukott (Ajax, AZ - tehát megbocsátható bűnök ezek), viszont otthon az Excelsior-Zwolle páros ellen azért két egységnél többet reméltek a drukkerek. A gárdában vannak hiányzók, a hétgólos házi gólkirály támadó középpályás és egy ötgólos csatár - ők azért hiányoznak majd. Ott lesz viszont a pályán a grúz válogatott Kazaishvili, aki szintén hét találatot termelt eddig.

A Heerenveen a 11. helyen áll 29 egységgel, ehhez 34-42-es gólkülönbséget produkáltak a kék-fehérek. Az együttes az egész bajnokságban hullámzóan teljesít, most éppen egy hárommeccses győzelmi sorozatot zárt le egy hazai vereséggel (Twente 1-3). Vendégként 3-2-6 a sora, 11 túrán 25-ször kapitulált a védelme. És, ha már a hátsó alakzatnál tartunk... A múlt heti összecsapás érzékeny veszteségekkel járt, két bekk ugyanis eltiltott lesz. Ha ehhez hozzávesszük, hogy egy stabil kezdő hátvéd sérült, továbbá a középpályán is lesznek kimaradók, akkor megállapíthatjuk, hogy egészen tartalékos lesz a vendég alakulat.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

22952HVitesse1.60
08064VTöbb, mint 2.5 gól1.50

Ezt pedig kihasználhatja a Vitesse. A sárga-feketék otthon tartják a pontokat, és várunk még találatokat is, legalább hármat!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!