<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.22

Megint meglepheti a Fiorentina az Intert

A dobogóról, így a BL-selejtezős helyről is dönthet a Fio-Inter derbi. A lilák mostanság gyakran megviccelték Manciniéket - ezúttal is ezt várjuk...
Olasz bajnokság
Fiorentina - Internazionale
Vasárnap, 20:45 óra

Izgalmasan alakul a Serie A második szakasza. Az elsőségért a Juve és a Napoli harcol, a dobogó 3. fokáért viszont még három (négy) alakulat is küzd. Kettő közülük ma éppen egymás ellen, Firenzében. A játéknap előtt a violák álltak a dobogó 3. fokán 46 egységgel, egészen ütős, 9-1-2-es hazai sorral. A Stadio Artemio Franchi-ban a legutóbbi két bajnokijukat megnyerték Borja Valeróék (Torino, Carpi), összességében pedig már négymeccses veretlen szériát futnak - vendégként Genoából és Bolognából tértek haza ponttal. Paulo Sousa alakulata eddig minden hazai fellépésén betalált, erre ma is jó esély van. A keretben van egy fontos hiányzó, méghozzá a Bolognában kiállított Matias Fernandez. Rajta kívül sérüléssel bajlódott Ilicic, Tino Costa és Marcus Alonso, ők minden bizonnyal ott lehetnek a rangadón. A középpályás Milan Badelj bevetésére viszont kevés az esély.

Az Inter remekül kezdte a pontvadászatot, de az ősz végére megtört a milánóiak lendülete. Még így sem szabad temetni Icardiékat, hiszen a dobogó realitás lehet: 45 egységükhöz 6-4-2-es vendégmérleg társul, tehát idegenben sem veszélytelen a kék-fekete sereg. A forma viszont némiképp szeszélyes... Joveticék a legutóbbi hat bajnokijuk közül csak egyet nyertek meg és kiestek az olasz Kupából. A játék is döcögős, és ugye a drukkerek által el nem felejthető rangadóveszítés mély nyomokat hagyott mindenkiben (Milan 3-0). A milánóiaknál Felipe Meló még eltiltását tölti, rajta kívül mindenki hadra fogható.

20790. Fiorentina - Internazionale, 1 (2.22) - Tippmix

Az elmúlt években kettejük párharcából rendre a lilák jöttek ki jobban: az ősszel a San Siróban 4-0-ra győztek Babacarék. És ma is azt gondoljuk, hogy a Fiorentina legyőzi riválisát. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!