<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Meglepőt húzunk a lisszaboni BL-csatára

A luzitánok hajlamosak a gólos meccsekre, az oroszok nem annyira - köztes megoldást kerestünk, és találtunk!
Bajnokok Ligája
Benfica - Zenit
Kedd, 20:45 óra

A Benfica játékosai rossz szájízzel készülhetnek a mai BL-találkozóra, mivel pénteken hazai pályán 2-1-re kikapott az ősi rivális Portótól. A piros-fehérek így nem tudták beérni a Sportingot, ráadásul a kékek is feljöttek rájuk 3 pontra. Pedig korábban remek formának örvendett a lisszaboni alakulat, sorra nyerte a mérkőzéseit, így mindenképpen meglepetés volt az Estadio da Luz-ban elszenvedett zakó.

A BL-ben a C-csoportnak a 2. helyéről mentek tovább Gaitanék, az Atleticót nem tudták beérni, viszont a Galata-Asztana páros simán megelőzték. Otthon csak egyszer kaptak ki (a madridiaktól), a másik két mérkőzésüket megnyerték. Az együttes támadójátéka jó, viszont a védelem olykor komoly hibát vét. A keret nem lesz teljes, hiányzik Luisao, ő fontos bekk, Lisandro Lopez és Fejsa is sérüléssel bajlódott, de a két középpályás ott lehet a mérkőzésen.

A Zenit még a téli szünetét tölti, a bajnokság majd csak március elején folytatódik. A péterváriak nem lehetnek büszkék őszi produkciójukra, csak a 6. helyen tanyáznak, viszont hátrányuk csak 7 egység a listavezető CSKA Moszkvával szemben. Idegenben különösen sokat Hulkék, mérlegük alig volt jobb 50 százalékosnál (3-2-2). A BL-ben nagyon simán továbbjutottak a kék-fehérek, a Gent-Valencia-Lyon trió ellen 15 pontot szereztek, csak akkor kaptak ki Belgiumban, amikor már eldőlt, hogy továbbjutnak.

A felkészülési találkozókon jól teljesítettek Witselék, az északi riválisaikat verték. Persze, a puding próbája az evés, messzemenő következtetéseket nem lehet levonni ezekből az eredményekből. Fayzulin, Smolnikov, Malafeev sérült, Ryazantsev visszatérése van esély.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

27315022 vagy 3 gól lesz1.90

A Benfica gólképes elől és hátul egyaránt - erre alapozzuk tippünket. AZ odavágók általában óvatosabb játékot hoznak, így a 2-3 találat tűnhet korrekt választásnak. Mi erre fogadunk!

 
 
  • 1booroos2016február16.14:08ÚjVálasz

    Mindkét csapat szerez gólt!! A csoport meccseket tekintve a Benfica 6 meccsből 5 alkalommal mindig gólt kapott az ellenfelétől, a Zenit pedig mind a 6 meccsen gólt tudott lőni. Ráadásul a Benfica védelmében fontos hiányzók lesznek, és feltehetően gólt kapnak majd, viszont a hazai meccset nem veszíthetik el, ezáltal Jonas és Mitroglounak gólt kell lőnie.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!