<>

 
 
 
A Barca elképesztő formában száguld az újabb aranyérem felé, a gijoniak sem tudják feltartóztatni őket.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gijónban sem lassít a száguldó Barca

A Barca elképesztő formában száguld az újabb aranyérem felé, a gijoniak sem tudják feltartóztatni őket.
Spanyol bajnokság
Sp. Gijón - Barcelona
Szerda, 18:30 óra

A Sporting Gijon a kiesés ellen harcol, 23 egységnél jár. Az elmúlt négy fordulóban eredményesen menekülnek Guerreróék: két siker után kétszer ikszeltek - legutóbb otthon a Rayo ellen, ebben az ütközetben azért több volt, hiszen kétszer is vezettek Abelardo fiai. Nyugalomra továbbra sincs semmi ok, ugyanis a vonal alatti Las Palmas 21-nél jár. Otthon, az El Molinón-ban 3-4-4 a csíkosak mérlege, gólkülönbségük pedig 17-16, az utolsó öt bajnokiján betalált a Sporting. A keret nem lesz teljes, minden csapatrészben van egy-egy fontos hiányzó. Espinoza (bekk), Ndi (középpálya) és a tízgólos Sanabria (csatár) sérült.

A Barcelona vezeti a La Ligát, 23 mérkőzésen 57 pontot húztak be a katalánok. A dobogós Atletico 54-nél, a 3. Real 53-nál jár - egy mai siker megnyugtató távolságba repíthetné Suarezéket. Luis Enrique együttese remek formát mutat hetek óta, Messiék egyszerűen képtelenek hibázni. És, ha még olykor elő is fordul, hogy kicsit döcögősebben teljesít a gépezet (pl a Levante ellen), akkor is képesek két góllal nyerni a gránátvörös-kékek. Neymarék idegenben is hatékonyak, 6-2-2 (16-9) a mutatójuk. A keret szinte teljes - így szinte lehetetlenség megfékezni Iniestáékat...

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

0650706Vendég és több, mint 2.5 gól1.35

Meggyőződésünk, hogy győz a Barca, ám az erre adott szorzó nagyon alacsony. A Sporting taktikájára alapozzuk azt a tippünket, hogy nyernek a vendégek, de lesz a mérkőzésen legalább három találat. Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!