<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Holland és olasz tippek, 3.89-es odds

A holland másodosztályban a feljutásra hajtó csapatot támogatjuk idegenben is, az olasz kettőben viszont kiélezett csatára van kilátás.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

04442. Helmond - Venlo, 2 (2.05) - holland másodosztály, 20:00

A Helmond a tizenegyedik 31 ponttal, reális esélye van a rájátszásra. Otthon nem is megy rosszul a piros-feketéknek, statisztikájuk 5-3-4. A formájuk változó, nyertes meccs után ikszeltek otthon, majd hétfőn kikaptak a Volendamnál (2–1). A Venlo feljutna az első osztályba, mostanában ennek megfelelően is teljesít. A play offnak biztosan tagja lesz, mivel 49 ponttal magabiztosan a második. A Spartát (58) nehéz lesz behoznia, de a formája bizakodásra ad okot. Idegenben 6-3-3 a mérlege, rendre sok gólt lő. Ma is lehetnek gólok, és a sárga-feketék elhozhatják a három pontot.

13754. Bari - Latina, 1. félidő X (1.90) - olasz másodosztály, 20:30

A 6. helyen álló fogadja a 14. helyezettet az olasz második vonal 27. fordulójának nyitómeccsén. A hazaiak reális eséllyel pályáznak az osztályozós helyekre, habár gyenge formájuknak köszönhetően azért pengeélen táncolnak. A legutóbbi 3 körben nem tudott nyerni a Bari, igaz három erős ellenféllel találkozott. A Latina középcsapat, ám mindössze 4 pontra van a veszélyzónától és a legutóbbi két fordulóban ők sem tudtak nyerni.

A két együttes támadásban és védekezésben is nagyjából egyformán teljesít, a helyezések ellenére ez kiegyenlített párharcnak tűnik. De ami a tipp alapját adja: a Bari 11, míg a vendég Latina 14 bajnoki meccsen hozott döntetlen eredményt a félidőben. Otthon a Bari 13-ból hatszor, míg a Latina vendégként 13 derbiből 8-szor remizett a félidőben. Ha ehhez még hozzávesszük a kiegyenlítettnek tűnő erőviszonyokat, akkor a félidei X-re adott 1.90-es szorzó mindenképp fogadhatónak tűnik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!