<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Így kilencszerezd meg a pénzed

Két ötlettel hoztunk össze több, mint kilencszeres szorzót. A terep: angol kettő a Bajnokok Ligája!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

27792. Juventus - Bayern München, X (3.05) - Bajnokok Ligája, 20:45

Döntővel felérő mérkőzést rendeznek kedd este a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Az előző kiírásban ezüstérmes Juventus fogadja a Bayern Münchent. Mindkét csapat remekel, így kiélezet küzdelemre számítunk Torinóban. Vélhetően a védekezésre összpontosít majd mindkét együttes. A hazaiak mellett szól, hogy Juve 38 éves hálóőre, Gianluigi Buffon elképesztő formában véd. A veterán kapus nyolc meccs óta nem kapott gólt, 2016-ban a bajnokikon eddig egyetlen alkalommal sem sikerült bevenni a kapuját. Összességében pedig a Serie A találkozóit figyelembe véve 14-szer őrizte meg hálóját a góltól. A két csapat legutóbb 2013 áprilisában találkozott egymással, akkor a Bayern oda-vissza legyőzte a torinóiakat. Most úgy gondoljuk, a Juventus otthonában döntetlent hoz majd a találkozó.

34821. Bristol City - Brighton, X (3.05) - angol másodosztály, 20:45

Kedden a Bajnokok Ligája meccsek árnyékában komplett fordulót rendeznek az angol másodosztályban, itt figyeltünk fel egy érdekes találkozóra. A 20. helyen álló Bristol City a 4. Brightont fogadja, a tabellán betöltött pozíció alapján tehát elég egyértelműnek tűnik a helyzet, azonban korántsem erről van szó!

A hazai együttes ugyanis a Championship legjobb formájában lévő alakulata, zsinórban három győzelemnél tartanak, ezeket megelőzően pedig még egy döntetlenjük is van, így négy meccs óta veretlenek. A Brightonnál nem ilyen rózsás a helyzet, sőt, legutóbb Cardiffban szaladtak bele egy nagy pofonba (4–1), illetve a Hull Cityvel sem bírt a társaság, így már egy ideje nem érezték a győzelem ízét a vendégek. Szerintünk most sem fogják, bízunk ugyanis a Britol City lendületében, szerintünk egy pontra mindenképpen jók lehetnek!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!