<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Ritka az ilyen biztosnak tűnő hazai siker

Két rémes formában lévő együttes találkozik az angol másodosztály keddi játéknapján, mi pedig a hazai gárdát favorizáljuk.
Angol másodosztály
Reading - Rotherham
Kedd, 21:00 óra

A Reading csak a 16. helyről várhatja a folytatást, a gárdának 37 pontja van. Otthon nem különösebben erős (6-7-3), kevés gólt lő, de keveset is kap (17-10). A formája kissé szeszélyes, a Championshipben két hazai 0-0 után az FA Kupában 3-1-gyel búcsúztatták a WBA-t a Madejski Stadionban! Brian McDermott menedzser együttese hátrányba került a birminghamiakkal szemben, de Mc.Shane-ék rendezték soraikat, és fordítani tudtak. A keretben nincs eltiltott játékos, és sérülés sem nehezíti a szakmai stáb munkáját.

A Rotherham bajban van, a társaság 26 egységgel a 22., azaz kieső pozícióból várja sorsa jobbra fordulását. Az eredménytelenség hatására Neil Redfearnt kirúgták, érkezett a rutinos Neil Warnock, akinek bent kellene tartania a piros-fehéreket a második vonalban. Nem lesz egyszerű feladat, különösen idegenbeli produktumán kellene javítaniuk Newelléknak (2-2-12). Az új trénerrel eddig egy találkozót vívtak meg Campék, akkor nem sikerült a pontszerzés a lényegesen erősebb Burnley otthonában. A keretben egy középhátvéd tölti eltiltását.

34835. Reading - Rotherham, 1 (1.70) - Tippmix

Októberben döntetlent játszott egymással a két együttes, az előző kiírásban a Rerading pályaválasztásával simán nyertek a kék-fehérek. Ma is erre látunk esélyt. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!