<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Nem fogod kitalálni, mit várunk a City meccsén

A gyengélkedő Manchester City Kijevbe utazik a BL-nyolcaddöntő első mérkőzésén. A vendégek dolgát a rengeteg sérült is nehezítheti, többek közt ezért sem számítunk angol sikerre.
Bajnokok Ligája
Dinamo Kijev - Manchester City
Szerda, 20:45 óra

Az utóbbi időben rendkívül siváran játszó Manchester City a Dinamo Kijev otthonában lép pályára a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A vendégek az elmúlt hetekben meglehetősen szerényen szerepelnek. Lényegben minden rangadóját elvesztette a City, s hétről hétre kerül egyre távolabb a nagy álomtól, a bajnoki cím megszerzésétől. Kikapott utolsó három meccsén, a bajnokságban ráadásul a két riválistól, a Leicestertől és a Tottenhamtől, múlt vasárnap pedig a FA Kupában 5-1-re a Chelsea-től, igaz, ez utóbbin egy nagyon megfiatalított csapattal szerepeltek. Ilyen gyenge teljesítményt utoljára 2008 decemberében produkált az együttes.

A Dinamo Kijev legnagyobb gondja ugyanaz, mint a múlt héten a BL-ben pályára lépett Zenité: nincs játékban, utolsó tétmeccsét még tavaly december 9-én vívta, amikor 1-0-ra verte a Maccabi Tel-Avivot. Azóta 13 barátságos meccset vívott. Hogy ez a szám szerencsét hoz-e, az majd ma este derül ki. Az ukránok viszont otthon még veretlenek a legrangosabb európai kupasorozatban, a Chelsea-vel és Portóval is döntetlent játszottak, míg a Maccabi Tel-Aviv ellen diadalmaskodtak.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

27895HDinamo Kijev vagy döntetlen1.60

A vendégek dolgát az is nehezítheti, hogy rengeteg a sérült a csapatban. Szerda este biztosan nem léphet pályára De Bruyne, Delph, Nasri, Mangala, Jesus Navas, s várhatóan kihagyja az összecsapást Sagna és Bony is. A Dinamo helyzete sokkal jobb, csupán Oleksandr Rybka nem egészséges, míg Vitorino Antunes az eltiltását tölti. Az sem a City mellett szól, hogy az angol csapatok meglehetősen szenvednek a nemzetközi kupákban. Az egyenes kieséses szakaszban még nem sikerült nyernie egyik együttesnek sem. A Chelsea és a Manchester United vereséget szenvedett, míg a Liverpool és a Tottenham döntetlent játszott.

A két csapat 2011 márciusában találkozott egymással az Európa-ligában, akkor a Dinamo otthon 2-0-ra nyert, s mivel idegenben csak 1-0-ra kapott ki, továbbjutott. Mi arra számítunk, hogy Ukrajnában nem kap ki a Dinamo.

 
 
  • 3TippKing2016február24.14:19ÚjVálasz

    Waxjö korongba a 4.5 over nem nagy oddsz,de rendesen üthet...de lehet itt magamnak firkálok :-) :-)

     
  • 2TippKing2016február24.10:50ÚjVálasz

    Al Ahli - Nasaf Qarshi ...Hazai..gyelekik lehet rakni magába nagyobb pénzzel...

     
  • 1TippKing2016február24.10:44ÚjVálasz

    Sziasztok

    Én a city meccsre elsö félidö remit várok...

    Avantgard omszk nyer

    Metalurg Magnyitogorszk 4.5 over

    Atletico under

    Braga gyözelem

    Urawa gyözelem..
    Hibátlan sor...lehet tolni rá anyosod házát :-)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!