<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 20-szoros odds hat mai meccsel

Három sportágból válogattuk ezúttal: a darts Premier League-ből 2, a foci Európa-ligából szintén kettő, míg a kosár Euroligából egy ötletünk van.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

32951. Lazio – Galatasaray, 1 (1.50) – Európa-liga, 19:00

A Lazio a Galatasarayt fogadja az Európa-ligában. A párharc első mérkőzésén 1-1-es döntetlen született Törökországban. Nem állíthatnánk, hogy kirobbanó formában vannak a csapatok. Az olaszok a legutóbbi öt meccsükből mindössze egyet tudtak megnyerni, igaz vereséget is csak egyszer szenvedtek. A hétvégén a kieső helyen álló Frosinone otthonában játszottak gólnélküli döntetlent. A Galata sem sziporkázik, a hétvégén úgy nyert 2-1-re Trabzonspor ellen, hogy a vendégek hét (!) emberrel fejezték be a találkozót, s a 89. percig 1-1-re állt az összecsapás.

Jó hír viszont mindkét csapat számára, hogy sok hiányzó egyik oldalon sincs. A hazaiaknál sérülés miatt nem léphet pályára Stefan de Vrij és Dusan Basta, míg Keita az eltiltását tölti. A másik oldalon Sinan Gümüs és Hamit Altintop nem egészséges. A két együttes eddig kétszer találkozott egymással, mindkétszer Törökországban. A barátságos találkozót a Galatasaray nyerte 1-0-ra, míg az El-ben 1-1-es döntetlen született. Úgy gondoljuk, otthon a Lazio megnyeri a találkozót, s a rómaiak jutnak a nyolcaddöntőbe.

07189. Laboral Kutxa - Zalgiris Kaunas, 1, hendikep -11,5 pont (1.60) – férfi kosárlabda Euroliga, 20:30

Hanga Ádám baszk együttese ragyogóan teljesít az utóbbi hónapokban, még akkor is, ha a múlt héten kikapott a Real Madridtól a Spanyol Kupa elődöntőjében. Az Euroligában 5-2-es mérleggel áll a Laboral, míg a litván rivális gyakorlatilag kiszállt a versenyből, hiszen egyetlen siker mellett hat zakója van.

Szűk két hónapja Kaunasban 21 ponttal diadalmaskodtak a spanyolok, ennyit gond nélkül közé pakolhatnak csütörtökön is. Szakadéknyi különbség van a közepes Zalgiris és a kontinens egyik legerősebb alakulata közt, ráadásul a vendégcsapat vesztes bajnokiból érkezik: a Rytas tíz ponttal verte. Úgy véljük, Hangáék sem kegyelmeznek, sőt…

33789. Tottenham - Fiorentina, mindkét csapat szerez gólt (1.80) - Európa-liga, 21:05

Az első meccsen Firenzében 1–1-re végeztek a csapatok. Most a White Hart Lane-en találkoznak a gárdák. A londoniak a hét végén kiestek az FA-Kupából a Crystal Palace-szal szemben, ezzel csalódást okoztak, hiszem korábban jó formát mutattak a Premier League-ben. Kane-ék még esélyesek akár a bajnoki cím megszerzésére is, a Leicester mögött csak két pont a lemaradásuk. A Fiorentina az olasz bajnoki bronzéremért harcol, a formája jó, vasárnap Bergamóban nyertek 3–2-re. A támadójáték a liláknál is erős, idegenben sem bekkelnek. Ma is jöhet a gólváltás.

33829. Olympiakosz - Anderlecht, 2.5 gól alatt (1.75) - Európa-liga, 21:05

Az első meccsen a belgák 1–0-ra nyertek. Azóta eltelt egy hét, és mindkét együttes más-más előjelekkel készülhet a mai visszavágóra. A görög alakulat magabiztosan verte az Atromitoszt Pireuszban (4–0), így tovább növelték amúgy is tekintélyes előnyüket a bajnokságban. Csak egyszer kapott ki és egyszer döntetlenezett, 21 alkalommal győztesen hagyta el a pályát. A védelme nagyon stabil, alig kap gólt. Az Anderlecht csak a harmadik a bajnokságban, lemaradása már hét pont a listavezető Brugge mögött. A lila-fehérek a hét végén kínos vereséget szenvedtek el a Beverennél (1–0). A gárda biztonsági játékra rendeződik be, és igyekszik majd kontrázni. Nem lesz sok gól.

35127. G. Anderson - R. van Barneveld, 1 (1.65) - darts Premier League, 20:45

Ha csütörtök, akkor darts; 4. játéknapjához érkezett a Premier League sorozat, a helyszín ezúttal a skóciai Aberdeen. A forduló egyik csúcsmeccsének a világbajnoki címvédő, Gary Anderson, és a veterán holland Raymond van Barneveld találkozója ígérkezik. Barney nem áll rosszul, hiszen három eddigi mérkőzéséből kettőt megnyert, egyet elveszített, ezzel a 3. a tabellán. Ami viszont a „Flying Scotsman”-t illeti, írd és mondd, nincs még győzelme az öreg Garynek, amin sürgősen változtatnia kell, ha szégyenszemre nem akar már az első etap után búcsút inteni a mezőnynek. Ha nem is lesz egyszerű dolga, de a hazai közönség előtt muszáj lesz elővennie valamit a mellényzsebéből, szerintünk menni fog és behúzza az összecsapást!

35163. P. Taylor - D. Chisnall, 1 (1.65) - darts Premier League, 21:45

A darts PL 4. fordulójának utolsó előtti meccsén a régi önmagát idéző legenda, Phil Taylor az örök tehetségnek kikiáltott Dave Chisnall ellen mérkőzik. Taylor ugyan egy meglepően sima vereséggel indított Barney ellen, azóta viszont Wadet és Andersont is legyőzte, ráadásul szenzációs játékkal, formájával és önbizalmával tehát nem lesz gond. Chizzy idén rapszodikus, Thorntont söpréssel rendezte le a nyitányon, Lewistól viszont kikapott, legutóbb pedig megosztozott a pontokon Michael Smithel. Ha a darts világ koronázatlan királya Aberdeenbe is át tudja menteni remeklését, nem tudjuk elképzelni, hogy teremhet babér fiatal honfitársának, így mi a „Power” sikerére fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!