<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Bátor hazai és még valami a La Ligában

Nem gondoljuk, hogy az otthon erős Eibarnál táltosodna meg az idegenben pocsék Las Palmas...
Spanyol bajnokság
Eibar - Las Palmas
Péntek, 20:30 óra

Az Eibar akár még a nemzetközi porondra is odaérhet, ha így folytatja. A baszk alakulat 25 forduló után 36 egységgel a 7. pozíciót foglalja el, otthon, az Ipurua Municipal Stadium-ban 7-3-3-as a mérlege, a két madridi topcsapat mellett a Málaga nyert nála. José Luis Mendilibar együttese lehetne jobb formában, az utolsó öt bajnokija közül négyet elveszített, és csak egyet nyert meg. A múlt hétvégén Vígóba látogattak Escalantéék, ahol bő egy óra elteltével háromgólos hátrányba kerültek. Inuiék tartását azonban bizonyítja, hogy a hajrában bevertek két találatot, így legalább kozmetikázni tudták a végeredményt.

Mostanában feltűnően gólgazdag mérkőzéseket vív az Eibar, a legutóbbi nyolc bajnokija közül héten esett legalább három találat. A védelem kissé ingatag, erre lehet magyarázat, hogy Luna és Ramis sérüléssel bajlódik ebből a csapatrészből. Keko, egy jobbszélső még kimarad, nem épült fel teljesen, viszont visszatérhet eltiltásából a középpályára az alapembernek számító Dani Garcia.

A Las Palmas kieső helyről várja a folytatást, a kanárik 21 pontig jutottak. Idegenben a legkutyábbak, még nem nyertek, három iksz mellett kilencszer kikaptak, gólkülönbségük a túrákon 11-27. Quique Setién fiai rossz passzban érkeznek az Eibarhoz, utolsó hat bajnokijuk közül ötöt bebuktak, egyszer nyertek. A múlt hétvégén a Barcát megszorongatták a szigeten, de pont nem járt ezért a teljesítményért. Az együttesbe visszatérhet eltiltása után Wakaso, viszont a sérültek közül a védelemben Dani Castellano, David Garcia, a középpályán Javi Castellano, Montoron és Hernan nem lesz bevethető.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

14801HEibar1.75
14820VTöbb, mint 2.5 gól1.95

Mindkét alakulat motivált lesz, hiszen a hazaiak még megcsíphetik a nemzetközi kupát érő helyen valamelyikét, a vendégek pedig élvonalbeli tagságuk meghosszabbításáért küzdenek. A hazai pálya mellett az erősebb keret is az Eibar mellett szól. A tippünk 1-es, egy másik szelvényen viszont érdemes behúzni a +2.5-ös opciót...

Várható kezdők

Eibar: Riesgo – Capa, Ansotegi, dos Santos, Lillo – Dani Garcia, Escalante – Jota, A.Gonzalez, Inui – Borja Baston

Las Palmas: Javi Varas – D.Garcia, Aythami, Bigas, Garrido – Roque – El Zhar, Tana, J.Viera, Wakaso – Willian Jose

 
 
  • 1Franz512016február26.18:19ÚjVálasz

    A Király kupában a Las Palmas oda-vissza 3:2-re verte az Eibart!!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!