<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Már Münchenben döntésre viszi a dolgot a Bayern?

Akár már Münchenben eldöntheti a továbbjutást a Bayern, amely a Benficát fogadja a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.
Bajnokok Ligája
Bayern München - Benfica
Kedd, 20:45 óra

A Bayern München hazai pályán fogadja a Benficát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán. Első látásra jelentősnek tűnik a különbség a két együttes játékoskerete között, ráadásul a Bayern a nyolcaddöntőben az előző évi finalista Juventust búcsúztatta egészen drámai végjátékban. Mindkét mérkőzésen 2-2-es döntetlennel zárult a rendes játékidő, Pep Guardiola csapata azonban a hosszabbításban felülmúlta torinói ellenfelét. A Benficának ennél azért könnyebb dolga volt, na nem azért, mert a szentpétervári Zenit olyan csekély játékerőt képviselne, hanem mivel az orosz csapat egyszerűen nem volt játékban, s utolsó tétmeccsét csak december elején vívta.

A Bayern szombaton 1-0-ra verte a Bundesligában az Eintrecht Frankfurtot, Huszti Szabolcs csapatát. Finoman fogalmazva sem adtak ki magukból mindent Lahmék, de ez a negyedgőz is bőven elég volt a diadalhoz a kiesés ellen küzdő hesseniekkel szemben. A bajorok a hétvégi bajnokin több ászukat is pihentették, köztük Arturo Vidalt, Douglas Costát és a szupertehetségnek tartott Joshua Kimmichet. Kedden várhatóan mindhárman pályára lépnek a szombaton szerepeltetett Xabi Alonso, Mario Götze és Juan Bernat helyett. Az egyedüli nagyobb kérdőjel Kingsley Coman játéka. A francia izomproblémák miatt hiányzott hétvégén a keretből.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

2457004Bayern München és 2.5 gól felett1.70

A Benfica szintén győzelemmel hangolódott a legrangosabb európai kupasorozatra. A csapat a rivális Bragát ütötte ki 5-1-re, így zsinórban a nyolcadik meccsén tudott diadalmaskodni az együttes. A vendégek dolgát az is nehezíti, hogy sok a hiányzó a csapatban. A keddi összecsapást sérülés miatt biztosan kihagyja Lisandro López, Luisao, Nuno Santos és a kapus Julio César is. Úgy gondoljuk, a bajorok már kedden eldönthetik a továbbjutás kérdését.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!