<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Milan, LASK és a Maccabi

Motivált csapatokra fogadunk a hétfői napon: a Milan a sereghajtó otthonában javítana, a LASK feljutásért, míg a Maccabi a bajnoki címért nyerne újabb fontos meccset.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

37013. Verona - Milan, 2 (1.70) - olasz bajnokság, 17:00

Három találkozót rendeznek hétfőn az olasz első osztályban, mi most a Verona – Milan derbire összpontosítunk. A hazaiak lélekben alighanem felkészültek a kiesésre, már csak a matematika az, ami benntartja őket. Délutánra azonban a számok is véglegesíthetik az elkerülhetetlent, a 3-13-18-as mérleg ugyanis csupán a sereghajtó pozícióra elegendő. A Milannak sem az idei élete szezonja, egy magabiztos hajrával viszont bebiztosíthatják helyüket az Európa-ligában. Ami a hiányzókat illeti, a veronaiaknál Fares sérült, Souprayen és Viviani eltiltott, Helander és Toni játéka kérdéses. A piros-feketéknek Niangot és Bertolaccit kell sérülés, Balotellit és Alexet pedig eltiltás miatt nélkülözniük és bár utóbbiak nagyobb nevek, ennek ellenére is az az érésünk, hogy Cristian Brocchi csapatának nem fog gondot okozni az utolsó Verona legyőzése.

11307. LASK Linz - Wacker Innsbruck, 1 (1.65) - osztrák másodosztály, 18:30

A LASK átvette a vezetést az osztrák másodosztályban, a fekete-fehéreknek 59 pontjuk van, ugyanannyi, mint a St. Pöltennek. Aki megnyeri a pontvadászatot, feljuthat a Bundesligába. A linziek saját stadionjukba erősek (12-1-2), és a formájukra sem lehet panasz: február dereka óta nem szenvedtek vereséget, pontot is csak elvétve veszítettek. A Wacker a harmadik helyen áll 55 ponttal, tehát még akár a tiroliak is odaérhetnek az első helyre. Idegenben jól is teljesítenek a zöld-feketék, 10-1-3 a statisztikájuk. Jó sorozatban vannak, négy meccsen tíz pontot szereztek. Ma viszont megszakad a szériájuk, a Linz nem engedi a kezéből a vezető pozíciót.

07822. Hapoel Bnei Sakhnin - Maccabi TA, 2 (1.65) - izraeli bajnokság rájátszás, 19:55

Immáron a 32. fordulót rendezik az izraeli élvonalban és a bajnoki címért továbbra is óriási a harc. Az éllovas Sheva jelenleg 73 pontos, míg a Maccabi 72 ponttal üldözi őt, minden bizonnyal kettejük közt dől majd el az aranyérem sorsa. A Maccabi remek formában van, de legutóbb a Haifa otthonában nem tudta kiharcolni a győzelmet, így lecsúszott az első helyről. Egyértelműen a vendégeké a liga legerősebb támadósora 67 lőtt góllal és a védelem is rendben van, mindössze 23 alkalommal mondott csődöt 31 meccs alatt.

A Sakhnin ezzel szemben sok mindenben már nem reménykedhet, jelenleg a 4. helyen áll, de az európai kupaindulást érő bronzéremtől 14 pont választja el. Az előző körben simán kapott ki a jelenlegi éllovas Sheva csapatától (1-4), ráadásul mindezt hazai közönség előtt, ahol egyébként 6-3-6 sorral áll. Az egymás elleni mérleg egyértelműen mutatja a két együttes közti erőbeli különbséget: a legutóbbi 7 közös tétmeccs mindegyikét megnyerte a Maccabi, függetlenül a pályaválasztási feltételektől. Mivel a Sheva is begyűjtötte mindhárom pontot a Sakhnin ellen, így a Maccabinak is kötelező ez a feladat - persze ha továbbra is bajnok akar lenni.

 
 
  • 1f12thegod2016április25.21:09ÚjVálasz

    Hello Tippsterek!

    Tavabbra is keressuk aktiv es tudassal rendelkezo valamint tanulni vagyo tippelok jelentkezeset immar tobb honapja mukodo tippcsere csoportunkba!

    Ha erdekelnek a reszletek, kuldj egy mailt a kaczkacz kukac freemail pont hu -ra.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!