<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Otthon nem hibázik a svéd címvédő

A svéd bajnoki címvédő Norrköping a friss szezonban már kétszer is botlott, kedd este azonban szerintünk nem hibázik a Hammarby ellen.
Svéd bajnokság
Norrköping - Hammarby
Kedd, 18:30 óra

A címvédő teljesítménye eddig elmarad a várttól, 5 meccs után csak 9 pontja van. Otthon még nem rontott a gárda, az AIK-ot és a Kalmart is fölényesen, 4-1 arányban verte. A túrákon már nem ilyen kellemes a helyzet, legutóbb a gyengécske Falkenbergsnél maradtak alul (2-1). Nymanékra ma megoldható feladat vár, a keretük csaknem teljes lesz, mindössze egy védekező középpályás és egy támadó sérült.

A Hammarby tavaly a középmezőnyben zárt, nem volt érintett a kiesés ellen folytatott harcban. A zöldek jól kezdték az idei kiírást, ugyanis már 8 pontot zsebeltek be Nanne Bergstrand fiai. Vendégségben Borasban nagyon kikaptak (Elfsborg 4-1), viszont nyerni tudtak a Djurgardennél (1-3). Israelsonék támadójátéka rendben van, ugyanakkor a védelem még nem klappol teljesen. Egy jobb bekk sérült, ő nem lesz bevethető ma sem.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

07309HNorrköping1.55
08610VTöbb, mint 2.5 gól1.65

A Norrköping 12-szer, a Hammarby 11-szer volt eddig eredményes a bajnokságban. Ma is jó eséllyel jöhetnek a találatok, és összességében hazai siker várható.

 
 
  • 1f12thegod2016április25.21:06ÚjVálasz

    Hello Tippsterek!

    Tavabbra is keressuk aktiv es tudassal rendelkezo valamint tanulni vagyo tippelok jelentkezeset immar tobb honapja mukodo tippcsere csoportunkba!

    Ha erdekelnek a reszletek, kuldj egy mailt a kaczkacz kukac freemail pont hu -ra.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!