<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Sebezhető védelmek, ha találkoznak...

Öt mérkőzés elteltével egyik alakulat sem lehet büszke eddigi produktumára. A védelmek eddig betliztek - csütörtökön is bennük bízunk...
Svéd bajnokság
Helsingborg - AIK Stockholm
Csütörtök, 19:00 óra

A Helsingborgs a 11. helyről várhatja a folytatást. A piros-kékek 7 egységig jutottak eddig (2-1-2), odahaza egy sikert és egy vereséget könyvelhettek el. Henrik Larsson alakulata felfelé ívelő formát mutat, ugyanis egy iksz után kétszer égtek, majd erre jöttek a győzelmek. Legutóbb Kalmarban nyertek fordulatos ütközetben (2-3). Minden találkozójukon rúgtak és kaptak gólt. A keret nem lesz teljes, minden csapatrészből hiányzik egy-egy játékos, kapustól a csatárig.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

08814HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.50
08806VTöbb, mint 2.5 gól1.75

Az AIK tavaly sokáig harcban állt a bajnoki címért, de a hajrát elrontották a fővárosiak, így be kellett érniük a bronzéremmel. A sárga-feketék jelenleg 8 ponttal a 9. helyen tanyáznak, idegenben az Ostersundnál nyertek, a Norrköpingnél nagyon kikaptak. A formájukra nehéz jelzőt találni, mert a nagy verést az Elfsborg hazai elpáholása követte. Csak az újonc nem vette be a gárda kapuját (Ostersund (0-2), azon kívül egyszer legalább kapituláltak, de mindig lőttek is gólt. Andreas Alm vezetőedzőnek elsősorban a középpálya összeállítása okoz majd gondot, ott vannak hiányzói.

Mindkét alakulat támadásban erős, és ezt ma is bebizonyítják majd az alakulatok. Mindkét fél betalál majd, és összejöhet még több gól is!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!