<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Ütős tipp a Sahtar-Sevilla El-meccsre

A Sahtar meglepően könnyedén lépett át a Braga csapatán az előző körben, az elődöntőben azonban kemény feladat vár rá a Sevilla személyében.
Európa-liga
Sahtar Doneck - Sevilla
Csütörtök, 21:05 óra

A Sahtar a bajnokságban csak a 2. helyen áll, úgy tűnik, az idén nem tudja megelőzni a nagy rivális kijevieket. a narancssárgák mostanában több ikszet is játszottak a pontvadászatban - ennek is tudható be, hogy jelentősnek nevezhető hátrányba kerültek a Dynamóval szemben. A Lucescu-legénység a nemzetközi porondon vigasztalódhat: a BL-nek ugyan búcsút kellett inteniük, de a 3. hely azt jelentette, hogy a második számú sorozatban folytathatták a szereplést. Itt aztán nagy menetelésbe kezdtek Taisonék: a Schalke-Anderlecht-Braga triót úgy ejtették ki, hogy megőrizték közben veretlenségüket! A keretben Fred eltiltott, Azevedo sérült.

Unai Emery együttese két éve birtokolja az EL-serleget - ezúttal sem akarják kiadni a kezükből a trófeát Reyeszék. A hispán alakulat a La Ligában csak a 7. pozíciót foglalja el, nagyot kell küzdeniük a fehér-pirosaknak, hogy letutizzák a nemzetközi porondon való részvételt. A gárda elképesztően kétarcú: idegenben képtelenek nyerni (0-9-8), a Ramon Sanchez Pizjuanban viszont nem ismer kegyelmet (14-1-3). Gameiróék formája kissé szeszélyes, futottak egy ötmeccses nyeretlen szériát, viszont vasárnap a városi derbin elverték a Betist. A BL-ből való búcsúzás után a Moldét, a Baselt és a Bilbaót ejtették ki Krohn Dehliék - a baszkokon csak büntetőkkel sikerült túljutniuk. A gárdában Rami, Reyes, Vitolo és Trémoulinas sérült.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

30465HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.65

Élvezetes kilencven percre van kilátás, ugyanis mindkét alakulatnak a támadószekciója az erősebb. Gólváltást várunk, és döntetlen-közeli eredményt...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!