<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 17-szeres szorzó három ötlettel

Két olasz döntetlen, és egy angol gólváltás - több mint 17-szeres oddsért. Nem hangzik rosszul, igaz? Nyerjünk együtt!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

17436. Empoli - Bologna, X (3.00) - olasz bajnokság, 15:00

A hazaiak 42 pontosak, az őszt nagyon megnyomták, a tavaszt nagyon elrontották. Április elejétől éledeznek újra a kék-fehérek, most két hazai találkozójukat is megnyerték. Empoliban 6-5-6 a statisztikájuk. A Bologna Donadonival megmenekült, 40 pontja elég lesz a bennmaradáshoz. A rossz rajt után remekeltek a piros-kékek, de a tavasz nekik is visszaesést hozott. Legutóbb nyertek, otthon verték a Genoát. Vendégként 6-2-9-es a mutatója. Ezen a meccsen mindkét félnek jó lehet a döntetlen. Nem vállalnak fel rizikót az alakulatok, olaszosan letutizzák az egy-egy pontot.

07957. Manchester United – Leicester, mindkét csapat szerez gólt (1.90) – angol bajnokság, 15:05

Nem állítjuk, hogy a MU a Premier League leggólerősebb alakulata, ám egy találatra feltétlenül jó lehet az éllovas ellen. Rooney-ék a legutóbbi hat hazai bajnokin bevették a rivális kapuját, nem beszélve arról, hogy nagy szükségük van a pontokra, hiszen még elcsíphető a BL-selejtezőt érő negyedik hely. A meghatározó futballisták közül csak Schweinsteigerre nem számíthat Van Gaal, vagyis erős csapattal állhatnak ki a jó formában lévő (hat győzelem a legutóbbi nyolc bajnokin) vörös ördögök.

A túloldalon megy a visszaszámlálás, hogy mikor válik hivatalosan is bajnokká az együttes. Nincs kétségünk afelől, hogy a Leicester begyűjti az aranyérmet, a Tottenhammel szembeni hétpontos előny megnyugtató. Az már kevésbé, hogy a 22 gólos Vardy eltiltás miatt nem játszhat vasárnap, ám a Ranieri-fiúk megmutatták már, hogy a csatár nélkül sem áll meg a tudományuk. Tavaly novemberben, fordított szereposztásban 1-1-re végeztek, azt megelőzően játszottak 3-1-et, 5-3-at és 4-1-et is, a Leicester rendre betalál idegenben – ennek tükrében, és ilyen oddsért kihagyhatatlan a gólváltás.

18019. Lazio – Internazionale, X (3.10) – olasz bajnokság, 20:45

Az olasz Seria A vasárnap esti rangadóján a Lazio az Intert fogadja. A rómaiak Európáról már lemondhattak, a kilencedik pozícióban tanyáznak ugyanis, 12 pontra az El-indulást érő ötödik helytől. A hiányzók listája is veretes, De Vrij, Radu, Matri és Kishna biztos nem lesz ott a pályán, de Candreva, Parolo és Bisevac játéka is kérdéses. A milánóiak a negyedik helyről várhatják a találkozót, és bár a harmadik Rómát már aligha tudják befogni, a Fiorentina még veszélyt jelenthet a kék-fekete BL-álmokra.

Ennek fényében mindenképpen pontot vagy pontokat kell szereznie Roberto Mancini alakulatának, melynek abból a szempontból irigylésre méltó a helyzete, hogy egyetlen hiányzója sincs, mindenki hadra fogható a keretből. Egymás ellen abszolút felemás a közelmúlt mérlege, egy-egy siker és egy döntetlen az elmúlt három találkozó mérlege. Ha ehhez a kiélezett mutatóhoz hozzátesszük, hogy a Lazio és az Inter is öt meccse osztozott meg utoljára a pontokon, talán nem akkora meglepetés, hogy nálunk X ez a rangadó.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!