<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gelei spanyol házidöntőket vár Európában

A hétközi Bajnokok Ligája- és Európa-liga-elődöntők kapcsán a korábbi kiváló hálóőrt, a Digisport állandó szekértőjét, Gelei Károlyt fogtuk kis esélylatolgatásra.

Bayern – Atlético Madrid

- Simeone csúcsra járatta a szervezett védekezést, ezt az Atlético már több ízben bizonyította, így nem tudom elképzelni, hogy a bajorok kitömjék a madridiakat. Azt már annál inkább, hogy a matracosok egy villámgyors kontrát vezetve idegenben is gólt szerezzenek, s ha ez megtörténik, akkor szerintem a továbbjutás is eldől. Szoros meccset várok, ha számszerű eredményt kellene mondanom, akkor 1–1-re, vagy 2–1-re tippelnék, Torreséket várom tehát a döntőbe.

32983. – Atletico Madrid jut tovább – 1.75
06800. – a mérkőzésen 2 vagy 3 gól lesz – 1.90

Real Madrid – Manchester City

- Ronaldo ide, vagy oda, véleményem szerint a Real a Bernabéu közönsége előtt magabiztosan és könnyedén elintézi az angolokat. Már Manchesterben is nyerhettek volna, most nem fognak kegyelmezni, a Cityben pedig abszolút nem érzem azt a fajta átütőerőt, amivel megnehezíthetnék a spanyolok dolgát. Többgólos hazai diadalt vizionálok.

01309. – több mint 2,5 gól lesz – 1.60
01281. – (0-1) Real Madrid, 1 – 2.25

Liverpool – Villarreal

- A négy csapat közül a Villarreal van a legjobb formában, megmondom őszintén, nálam ők is a favoritok. A védelem szenzációs, elöl pedig két zseniális támadó futballozik, akik a semmiből is képesek gólt szerezni. Habár a 'Pool már sokszor bizonyította, hogy nem lehet őket lebecsülni – legutóbb éppen az előző körben, a Dortmund ellen –, most mégis az az érzésem, hogy az elődöntő lesz a végállomás a vörösöknek. Egy gólváltás könnyen benne lehet a pakliban, kettővel azonban nem tudom elképzelni, hogy nyerjenek a hazaiak.

32994. – Villarreal jut tovább (1.62)
09343. – mindkét csapat gólt szerez (1.95)

Sevilla – Sahtar Doneck

- A 2–2 hízelgő a hazaiakra nézve, koránt sincs még lefutva ez a párharc, hiszen az ukránok idegenben talán veszélyesebbek, mint hazai pályán. Ettől függetlenül a Sevilla továbbjutását várom, ha nem is könnyedén, de bejuthatnak a fináléba. Ami viszont egyrészről tiszteletre méltó, másrészről nagyon veszélyes taktika lehet, az a fiatal hálóőr, David Soria szerepeltetése; minden elismerésem Unai Emeryé, hogy az egész Európa-ligában az ifjú tehetségnek szavazott bizalmat, a rutintalansága viszont a legélesebb pillanatban visszafelé is elsülhet.

09824. – mindkét csapat gólt szerez (1.60)
09658. – (0–1) X (3.60)
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!