<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Ez a tipp szinte garantálható Berlinben

A bajnoki címet ezúttal is könnyedén szerezték meg a bajorok, a Német Kupa döntőjében azonban nehéz dolguk lesz a Dortmund ellen.
Német Kupa, döntő
Bayern München - Dortmund
Szombat, 20:00 óra

A bajorok ismételten magabiztosan nyerték meg a salátástálat, egy ideig a dortmundiak üldözték a piros-fehéreket, ám összességében nem forgott veszélyben az aranyérem. Mindössze kétszer kapott ki a Bundesligában a München, gólkülönbsége pedig 80-17 volt. Biztosak lehetünk benne, hogy Guardiolától szépen kívánnak búcsúzni a játékosai, és az utolsó megmérettetésre Robbenen kívül szinte mindenki bevetésre készen áll. A kupában is magabiztosak voltak Müllerék, az elődöntőben a Brémát őrölték fel Lewandowskiék (2-0).

A dortmundiak begyűjtötték az ezüstérmet, a Tuchel-legénység sokáig az EL-ben is szépen menetelt, de az Anfielden - korábbi trénerük csapatával szemben - drámai körülmények között elvéreztek. A pontvadászatban is kiegyensúlyozottan meneteltek a sárga-feketék, ritkán botlottak, ám pechjükre a Bayern még ritkábban.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

37624HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.65

A támadójátékukkal nem volt probléma, a legtöbb találatot, 82-őt termeltek Reus-szék, viszont a védelem azért olykor-olykor hibázott (34). Idegenben volt sebezhetőbb a társaság, ám a kupában simán meneteltek a döntőig. Az utolsó kanyarban Berlinben iskolázták le a Herthát. A keretben Gündogan és Park sérült, Subotic lábadozik.

Mindkét gárda szenzációs támadóalakzattal rendelkezik, és ez a mérkőzés róluk szólhat. A presztízsmeccsen mindkét fél beköszön, mi erre fogadunk.

 
 
  • 5Stg2016május22.13:06ÚjVálasz

    Garantált tipp nincs! Még a Juve is x-elt 1,55-ért. Végig néztem a meccset, a Juve mint ha nem is akart volna játszani, a Milán lefocizta őket, ha nem olyan impotensek a kapu előtt....
    Ettől idegesítőbb csak a speaker volt a hú de jó meccs szajkózássa. kb u.o. jó meccs lett volna kapuk nélkül is .
    Én buktam, de már a 75. perctől a Milánnak szurkoltam esküszöm.
    Ennyit a tutikról.

     
  • 4Lavjaman0072016május22.10:14ÚjVálasz

    Menjetek szobára nyavajdó+kkszzs. Mintha muszáj lenne rakni az itteni tippeket, úgy csináltok.

     
  • 3nyavajda2016május22.09:46ÚjVálasz

    Jaja. 9/3 nyertes mutatóra még én is képes vagyok, az ilyen netes blablák nélkül is!!!

     
  • 2kkszzs2016május22.08:29ÚjVálasz
    Idézet: nyavajda
    Garantált..GarantáltGarantált bukta lett. Köszi a "PROFI" tippet ismét!!!. Nemhogy mindkét, egyik se lőtt gólt!!! Még jó, hogy egy hang azt súgta, ne rakjam, valami 1-0-t súgott, végül 0-0.
    ...

    Na persze,hogy garantált! Azért ezeket a profi rávezető cikkek enyhén szólva is félrevezetőek. Én már rég nem rakom az itteni tippeket.

     
  • 1nyavajda2016május21.22:59ÚjVálasz

    Garantált..GarantáltGarantált bukta lett. Köszi a "PROFI" tippet ismét!!!. Nemhogy mindkét, egyik se lőtt gólt!!! Még jó, hogy egy hang azt súgta, ne rakjam, valami 1-0-t súgott, végül 0-0. Mikor jöttök már rá, hogy a gólszám a legnagyobb lutri és teljesen orosz rulett???Semmi észszerűség nincs benne.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!