<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Nálunk ez a nyerő norvég minta

A támadósorok remek formában vannak mindkét oldalon - erre alapozzuk a vasárnapi tippünket.
Norvég bajnokság
Haugesund-Rosenborg
Vasárnap, 18:00 óra

A Haugesund eddig egészen jól szerepel. Mark Dempsey alakulata 11 fordulót követően 20 egységgel az 5. helyen állomásozik. Otthonában erős, mérlege 3-2-0, gólkülönbsége pedig 14-7. A formája biztató, a kupában még állnak a kékek, a bajnokságban pedig egy iksz után kétszer győztek. A keret teljes lesz, eltiltás és friss sérülés sem nehezíti a szakmai stáb munkáját.

A Rosenborg az élről várja a folytatást. A trondheimi alakulat 28 pontos, előnye immár 5 egység az üldözőkkel szemben. Idegenben is masszív (3-1-1), egyetlen vereségét a nyitófordulóban szenvedték el a fehér-feketék. Kare Ingebrigtsen legénysége is erős a támadásokban, a gárda már 21 találatot jegyez. A keretben egy baloldali támadó bajlódik sérüléssel.

02443. Haugesund-Rosenborg, mindkét csapat szerez gólt (1.60) - Tippmix

A rangadón a támadószekcióké lehet a főszerep. A vendégek az esélyesebbek, de azért a Haugesund megnehezítheti a címvédő dolgát. Tippünk így: mindkét fél betalál.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!