<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek - hétfői kínálat: 1.45, 1.45 és 1.70

Fociban utazunk ebben a cikkben: érkezik tipp a dán és a görög bajnokságból, mint ahogy foglalkozunk a német osztályozóval. Nyerjünk együtt!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

11118. Bröndby - Viborg, 1 (1.45) - dán bajnokság, 19:00

Három fordulóval a bajnokság vége előtt a Bröndbynek még reális esélye van a bronzérem megszerzésére, ez egyben Európa Liga-részvételt is jelentene a gárdának. A negyedik helyezett sárga-kék alakulat 51 pontos, otthoni statisztikája 8-4-3. Kevés gólt rúg, de keveset is kap (13–10). A formája jó, három bajnokit nyert meg sorozatban. A Viborg bennmaradt az élvonalban de ennél sokkal többet nem mondhat el idei szezonjáról. A zöld-fehérek 34 ponttal a tizedik helyen állnak, idegenben 5-2-8-as mutatóval. A Bröndby-meccs előtt háromszor kaptak ki egymás után. A Viborg hagyományosan gyengén szerepel mai ellenfelével szemben, ma sem lesz kivétel. Nyer a motiváltabb házigazda.

05591. Panathinaikosz - AEK Athén, 2.5 gól alatt (1.45) - görög bajnokság, 19:30

A harmadik helyen álló Panathinaikosz az éllovas AEK Athént fogadja a görög élvonal rájátszásának 3. körében. A playoff tétje, mely csapat küzdhet jövőre a Bajnokok Ligája-selejtezőjében, s mely az Európa-ligában. A legrangosabb európai kupasorozathoz meg kell nyerni a rájátszást. Az AEK-nek egy pontos az előnye az őt üldöző Panathinaikoszhoz és PAOK-hoz képest, így egy esetleges kudarccal, könnyen a harmadik helyen találná magát a csapat. Gólparádéra nem igazán számíthatunk, ugyanis inkább taktikus csata lesz, mintsem nyílt sisakos küzdelem.

A két csapat legutóbb 2011-ben játszott olyan mérkőzést egymással, ahol legalább három találat született, akkor a Panathinaikosz 3-2-re diadalmaskodott, azóta hétszer találkoztak, s kettőnél több gól nem született. Jó hír mindkét csapat számára, hogy alig van hiányzó. A hazaiaknál sérülés miatt nem léphet pályára Mladen Petric, míg a másik oldalon Hélder Barbosa, Bruno Zuculini és Ivan Brecevic nem bevethető. A két gárda legutóbbi meccsén 1-0-s AEK-siker született. Úgy gondoljuk, most is kevés találat lesz.

08038. Nürnberg - E. Frankfurt, 2.5 gól alatt (1.70) - német bajnokság, 20:30

A bennmaradásért küzdő Frankfurt a feljutásért harcoló Nürnberg otthonába látogat a német bajnokság osztályozós párharcának visszavágóján. Az első felvonás 1-1-es döntetlennel zárult Frankfurtban. A hazaiak az utolsó fordulóban csúsztak le a biztos Bundesliga-tagságról, miután a zárókörben 1-0-s vereséget szenvedtek a Werder Brementől. A vendégek a másodosztályban végeztek a harmadik helyen, két pontra voltak a már biztos feljutó RB Leipzigtől, s 12 ponttal végeztek a negyedik St. Pauli előtt. Mindkét csapat számára nehézséget okozhat a sok hiányzó. A hazaiaknál sérülés miatt nem léphet pályára Patrick Erras, Jürgen Mössmer és Jan Polak, míg Miso Brecko az eltiltását tölti. A másik oldalon még ennél is rosszabb a helyzet, a Nico Kovac vezetőedző nem számíthat Stefan Reinartz, Kaan Ayhan, Slobodan Medojevic, Bamba Anderson, Johannes Flum és Emil Balayev szolgálataira sem. A feljutás tétje miatt óvatos játékra számítunk, ezért mi nem várunk sok gólt.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!