<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Zsinórban negyedszer nyerhet otthon a Sligo

A középcsapat a kiesőjelöltet fogadja: ebből nagyon úgy néz ki, hogy hazai siker lesz...
Ír bajnokság
Sligo - Bray
Péntek, 20:45 óra

A Sligo 15 fellépést követően 19 egységével a 7. pozíciót foglalja el. Odahaza 3-3-1-es mérlege erősnek számít, egyetlen vereségét még a nyitó fordulóban szenvedte el a Shamrocktól. Biztató lehet a drukkereknek, hogy az utolsó három hazai fellépését egyaránt megnyerték Dave Robertson fiai. A formájuk a bajnoki szünet előtt igencsak szeszélyessé vált: öt siker között kétszer kikaptak - igaz, vendégségben. A keretben vannak fontos hiányzók: egy belső védő és egy jobb bekk, ez utóbbi ráadásul a csapatkapitány.

A Bray Wanderersnek mindössze 8 pontja van, így nem is meglepő, hogy csak az utolsó előtti helyet foglalja el a tabellán. Harry Kenny alakulata otthon még csak-csak szedegeti az egységeket, no de idegenben... A zöldek egy iksz mellett hatszor megégtek, gólkülönbségük pedig 1-13. A döntetlen a sereghajtó Longdfordnál jött össze még márciusban, azóta a túrákon csak kudarcok érték Lewiséket. A brigád pocsék formát mutatott, ötször kapott ki sorozatban, majd a leállás előtt az utolsó helyezett Longford megint kibabrált Moore-ékkel: 0-0 lett a vége egy olyan találkozón, amelyen a Bray több mint fél órát játszhatott emberfórban. A szakvezető nem számíthat három védőre sérülés miatt - a jobb bekk posztja egyelőre kiadó... Nem lesz könnyű így a kiruccanás.

07547. Sligo - Bray, 1 (1.55) - Tippmix

A Sligonak van törleszteni valója, ugyanis a tavasszal egy csúnya négyesbe szaladt bele a Wanderersnél. Ma visszavág a Rovers, és otthon tartja a pontokat. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!