<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Negyvenszeres szorzó az izlandi bravúrra

A profitipp.hu megnézte, melyik csapat a legesélyesebb a kontinenst trónjára, valamint az Aranycipőre a Tippmix szerint.

Izland meglepetésgyőzelmével zárultak hétfőn az Európa-bajnokság nyolcaddöntői, így már csak nyolcan vannak versenyben a végső győzelemért. Bár a házigazda francia válogatott eddig nem mutatott túlságosan meggyőző teljesítményt, mégis a honi fogadóiroda a gallok, illetve a világbajnok németek sikerét vetíti előre. Azon fogadók, akik erre a két csapat Eb-győzelmére tippelnek, nem járnak túlságosan jól, ugyanis 1000 forintra 3750-et tehetnének zsebre. Akik viszont arra számítanak, hogy Izland az angolok után a házigazdákat, majd a németeket, vagy az olaszokat is búcsúztatja, és végül a döntőben is diadalmaskodik, jól járhatnak, ugyanis 40-szeres oddsért lehet megjátszani.

Az Európa-bajnokság gólkirályánál is francia uralom figyelhető meg. Az Aranycipő várományosa a Tippmix szerint a jelenleg három találattal holtversenyben az élen álló Griezmann. Az Atlético Madrid csatárának "győzelmét" 3.90-es szorzóért lehet megjátszani. A szintén háromgólos walesi Bale gólkirályi címe sokkal jobban fizet, a Real Madrid klasszisára 6.75-os oddsot kínál a fogadóiroda. Csapattársa, a két találatnál járó Cristiano Ronaldo esélyesebb a címre, igaz nem sokkal, a háromszoros aranylabdás végső sikere 1000 forintra 6250-et fizetne. A legjobban azon bátor tippelők járnának, akik a lengyelek középpályására, a nullagólos Krychowiak Aranycipőjére fogadnának, ugyanis 660-szoros oddsért lehet megjátszani.

A legtöbb gólos csapat versenyében nem Franciaország a legesélyesebb, hanem az ellenünk négy találatig jutó Belgium, amely már nyolc gólnál jár a kontinensviadalon. Hazardékra 2.20-as a szorzó. A „vörös ördögöket” a franciák (3.50) és a németek (4.00) követik. A jelenleg hét találattal a második helyen álló Walesre 13-szoros az odds. Ebben az összeállításban is Lengyelország a legesélytelenebb. „Barátaink” mindössze háromszor voltak eredményesek az Eb-n, így nem meglepő, hogy 1000 forintra 125 000 ütné a markunkat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!