<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Eb, Izland, nyerő kombináció

Az U19-es kontinenstorna két meccsére is fogadunk: figyelem, mindkét összecsapás délben indul! Jövünk egy tippel estére is, izlandi gólokkal kalkulálunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

07056. U19Anglia - U19Horvátország, 1 (1.90) – Európa-bajnokság, 12:00

A B-csoport első helyezettje játszik a negyedikkel, és a helyzet nem is fog változni, hiszen az angolok bizonyosan megnyerik a négyest, míg a pont nélkül álló horvátok nem tudnak elmozdulni az utolsó helyről. A motiváció helyett tehát inkább az erőviszonyokban bízunk, és nem hinnénk, hogy Anglia túlságosan tartalékolna a folytatásra a németországi kontinenstornán. Az angol fiatalok Franciaországot és Hollandiát egyaránt 2-1-re verték, ami nem is csoda, hiszen ragyogó teljesítménnyel jutottak el a nyolcas fináléig.

A horvátokról már kevesebb jó mondható el, a hollandoktól (1-3) és a franciáktól (0-2) is kétgólos vereséget szenvedtek, egy hónapja – felkészülési meccsen - Japán mért rájuk hatalmas csapást (5-0). Bár a hétfői meccsnek nincs különösebb tétje, a nagyobb játékerő mindenképpen angol sikert ígér.

09088. U19Hollandia - U19Franciaország, mindkét csapat szerez gólt (1.70) - Európa-bajnokság, 12:00

Amilyen „barátságos” az angol-horvát csata, olyan nagy a tét a B-csoport másik összecsapásán. A győztes bejut az elődöntőbe a németországi Eb-n, a hollandoknak ehhez a döntetlen is elég, ugyanis több gólt szereztek. Hollandia a horvátok elleni 3-1-es diadallal indított, majd 2-1-re kikapott Angliától, a franciák mérlege egy 2-1-es zakó és egy 2-0-ás siker. Mindkét tinicsapat nagyszerű teljesítménnyel jutott el a nyolcas döntőig: Hollandia négy győzelemmel és két döntetlennel, Franciaország 5-1-0-val zárta a selejtezőket. A hollandok csak egyszer nem szereztek gólt, a franciák minden meccsükön betaláltak. A gólváltás hétfőn is kifizetődő húzás lehet…

09687. Vikingur Reykjavik - Throttur Reykjavik, 2.5 gól felett (1.45) - izlandi bajnokság, 22:00

Két alsóházi együttes találkozik hétfő este az izlandi élvonal 11. fordulójában. A Vikingur 12 pontjával mindössze 4 pontra van a kieső zónától. Ezt kiszámíthatatlan teljesítményének köszönheti, a legutóbbi 5 fordulóban is csupán 2-1-2 sort tudott összehozni. A legutóbbi fordulóban hiába lőtt 2 gólt az éllovas otthonában, ez is csupán egy pontra volt elegendő. A Throttur csupán 7 pontos és toronymagasan övé a leggyengébb védelem a ligában, immáron 28 kapott gólja van, vagyis átlagban közel 3 gólt szed be meccsenként. Ehhez társul egy rémesen gyenge támadósor a maga 9 lőtt góljával és ezek a statisztikai adatok nem igazán adnak okot a bizakodásra. Az Akranes otthonában aratott győzelem után ismét visszaesett a teljesítmény és a legutóbbi három fordulóban a három vereség során 12 gólt kapott és hármat lőtt. A két együttes utóbbi időben mutatott formája alapján összejöhet ezen a meccsen is legalább a három gól.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!