<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Ezt a hétfői tippet kár lenne kihagynod

A svéd első osztályban alsóházi csapatok küzdenek megy egymással a tizennegyedik forduló záró mérkőzésén.
Svéd bajnokság
Jönköping Södra - Djurgarden
Hétfő, 19:00 óra

A házigazda tizenöt pontjával a tizenharmadik volt a játéknapot megelőzően. A zöld-fehérek nagyon jól kezdték a bajnokságot, az újonc sorra nyerte a meccseit, viszont a kezdeti lendület a későbbiekben alábbhagyott. Három hónapja: április közepe óta nem tudtak győztes találkozót megvívni! Sokat döntetleneznek, otthonukban 2-3-1-es statisztikát hoztak össze eddig, pedig a bennmaradás akkor lehet meg simán, ha a a hazai meccsek nagy részén otthon tartanák a három pontot. A másfél hónapos szünetről rosszul tért vissza a gárda, az Östersundnál kapott ki (0–1). Gólkülönbségük hazai környezetben 7–7, a hat bajnokijuk közül csak a bajnoknak nem tudták bevenni a kapuját.

A Djurgarden is tizenöt ponttal áll: eddig vagy nyert, vagy veszített (5-0-8). Vendégként is kiszámíthatatlan, két siker mellett ötször maradtak alul a kékek. Az Eb miatt tartott szünetről vereséggel tért vissza a csapat: hazai pályán kaptak ki a bajnoktól (Norrköping, 0–1). Vendégségben 6–12-es a gólkülönbsége, kis csapatoknak eddig rendszerint betaláltak.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

12513HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.65

Mindkét együttes rossz formában van, a pontosztozkodás is jó választás lehet, de inkább arra érdemes fogadni, hogy mindkét csapat betalál ma este.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!