<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Futószalagon jönnek a gólok, ha pályán a Trencín

A +2.5 találat sem elhanyagolható opció, ám mi gólváltást várunk a szlovák és a lengyel bajnok szerda esti ütközetétől…
BL-selejtező
AS Trencín - Legia Warsawa
Szerda, 20:30 óra

A trencséni együttes az előző kiírásban tükörsimán nyerte meg a pontvadászatot. A nyáron a gárda támadósorába érkezett elsősorban erősítés, és ez meg is látszik a teljesítményen. A bajnokságban a Zemplin Michalovce vendégeként ugyan vereséget szenvedtek (2-1), de aztán a múlt hétvégén a Senicát már biztosan intézték el Kaluék (3-0).

A BL előző körében Martin Sevela alakulata a szlovén Ljubljanával találta szemben magát. Az Olimpija elleni idegenbeli találkozó ideálisan kezdődött a piros-kékek számára, hiszen bő fél óra elteltével négygólos előnyre tettek szert Jangáék. A vége izgalmas lett (3-4), de összességében a szlovákok várhatták kedvezőbb helyzetből a visszavágót. A Stadion na Sihotiban húsz perc kellett a 2-0-ás hazai előnyhöz, de utána megint összeomlott a brigád védekezése. Az utolsó negyed órának 2-3-as eredménnyel indultak neki az alakulatok - maradt az eredmény, amely az AS Trencín továbbjutását jelentette. A keretben a védő Skovajsa sérült, az angol Lawrence szereplése kérdéses.

A Legia is bajnok lett májusban, így formálhat jogot a BL-indulásra. A június elején kinevezett Besnik Hasi a pontvadászatban kissé beragadt csapatával, a társaság mindkét hazai fellépésén csak remizni tudott. A nemzetközi kupaporondon azért jobban megy Nikolicséknak, a Zrinjski Mostar vendégeként 1-1-re végzett a brigád, majd otthon 2-0-ra nyertek a lengyelek. Ondrej Duda, a társulat szlovák válogatott középpályása a Hertháthoz igazolt, őt nehéz lesz pótolni. A 4-3-3-as alapfelállás minden bizonnyal ezúttal is megmarad, ám lehet, hogy idegenben inkább óvatosabb, 3-5-1-es hadrenddé alakul a taktika. Nikolics a bajnokságban még nem talált a kapuba, a BL-ben viszont mindhárom találat a magyar válogatott csatár nevéhez fűződik. A Legia a hírek szerint nélkülözni kénytelen brazil középpályását, Guilhermét, míg a cseh védő, Hlousek játéka kérdéses.

16441. AS Trencín - Legia Warsawa, mindkét csapat szerez gólt (1.80) - Tippmix

A trencséni védelem még nem állt össze, ez jól érzékelhető az eddigi mérkőzésein, ezt pedig a lengyelek kihasználhatják. A gólváltás igencsak benne van a pakliban, mi erre fogadunk.

 
 
  • 4rewah2016július28.12:03ÚjVálasz

    Én 2,5 többre raktam mellé még Pana 1,5 több és Göteborg. Igaza van egyébként potrien11-nek, ha negatív a mérleg érdemes kisebb téttel játszani nehogy véletlen ne legyen jó a tipp, mert azt olyankor jobban megérzed. Legalábbis én is így csinálom.

     
  • 3atkozottpista2016július28.10:59ÚjVálasz

    A mai EL-meccseken melyiken várható 2,5 over szerintetek? AZ Alkmaar-Giannina?? Vagy estleg 0-1re hendis hazai??
    Köszi!

     
  • 2potrien112016július28.08:10ÚjVálasz
    Idézet: atkozottpista
    Futószalagon jöttek a gólok mi?????????MENJETEK A XAR TIPPEKKEL EGYÜTT A BÚSBA!!
    ...

    Tényleg ne hisztizzél már állandóan,mikor a 23. percben beírod,h elment a meccs,az különösen idétlen. Így próbálsz hatni a meccsre??:))Amúgy meg célszerű 2-300 forintokért játszani,amíg pluszos nem leszel.Ilyen alapokat már nem is mondok,hogy max. 2 meccs/szeló,csak annyit tegyél fel amennyit nem sajnálsz,megélni ebből nem lehet ha csak nincs 10 milliós bankod,favoritra nem fogadsz,mert tuti bukó a ..r odds miatt ,stb,stb.

     
  • 1atkozottpista2016július27.22:31ÚjVálasz

    Futószalagon jöttek a gólok mi?????????MENJETEK A XAR TIPPEKKEL EGYÜTT A BÚSBA!!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!