<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Irány Franciaország és Rio!

Két ütős szorzóval érkezünk a riói olimpiáról, a magyar pólósok és a norvég kézilabdás lányok meccsére fogadunk. A francia kettőből pedig X-gyanús meccset szemeltünk ki.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

18497. Tours - Strasbourg, X (2.65) - francia másodosztály, 20:00

A francia másodosztályban a harmadik fordulót rendezik ma este. A Tours meghatározó csapata a League II-nek, májusban a középmezőnyben végzett, nem fenyegette a kiesés, de merészebb terveket sem szövögetett. A kékek most két döntetlennel nyitottak, majd kikaptak hétközben a Ligakupából. A Strasbourg újonc, tavasszal jutott fel a harmadik vonalból. A gárda eddig bírja a magasabb színvonalat: idegenbeli iksz után verte az Amienst, majd a Ligakupától a Niortot búcsúztatta. Ma is jó esélye van a vendégeknek a pontszerzésre. Kevés gólos mérkőzésen döntetlen születik.

03064. Montenegró - Norvégia, Norvégia 1-5 góllal nyer (2.20) - olimpia női kézilabda, 21:40

Komoly bajban, továbbjutás tekintetében már-már lehetetlen helyzetben van a montenegrói válogatott, ugyanis három kör után pont nélkül áll az A-csoportban. A helyzetet tovább nehezíti, hogy péntek este azzal a norvég válogatottal kell megküzdeniük, amely az első fordulóban elszenvedett vereség után magára talált és legutóbb 10 góllal ütötte ki Angola válogatottját. Azt az Angolát, amely Montenegrót nagy meglepetésre két góllal verte el. Azon a meccsen mutatott egyedül biztató játékot Bulatovic és csapata, a támadójáték sem Angola, sem pedig legutóbb a román csapat ellen nem állt össze igazán. A norvég csapat viszont formába lendült: a brazilok elleni gyenge védekezés feljavult és 25 gól alatt kapott az utóbbi két meccsén a csapat, a támadójáték pedig hagyományosan dinamikus és eredményes. Montenegró helyzete már-már reménytelen (már ami az első 4 helyet illeti a csoportban), ehhez a norvégok ellen kellene bravúros győzelmet aratni. Az eddig látottak alapján maximum egy szoros eredményre lehet jó a csapat.

13723. Magyarország – Japán, 19.5 gól alatt (1.90) - olimpiai férfi vízilabdatorna, 14:00

Első győzelmére készül a magyar férfi vízilabda-válogatott a riói olimpiám. Hazánknak erre minden esélye megvan, ugyanis a sereghajtó, nulla pontos Japánnal csap össze. Benedek Tibor legényei a szerbek elleni döntetlennel kezdték a tornát, majd az ausztrálokkal és a görögökkel is ikszeltek. Riválisunk szoros csatában maradt alul a görögökkel (8-7) és az ausztrálokkal (8-6) szemben, míg a házigazda Brazília ellen nagy, 16-8-as pofonba szaladt bele. A két gárda csupán egyszer találkozott egymással, akkor fölényes, 11-5-ös magyar siker született. Most is nagyarányú győzelemre számítunk, éppen ezért úgy gondoljuk, 20 gól alatt marad a találkozó.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!