<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Használjuk ki, hogy bombaerős lesz az új PSG is!

Ibra ugyan otthagyta Párizst, ám Emery edző keze alatt is szupercsapat formálódik. Nem hinnénk, hogy a Bastia képes lenne megállítani a felkészülési meccseken szenzációsan futballozó PSG-t.
Francia bajnokság
Bastia - Paris SG
Péntek, 20:00 óra

Aligha szükséges hosszan ecsetelni, a lehetőségeket és a játékerőt tekintve milyen hatalmas a különbség az előző évad tizedik helyezettje (14-8-16) és a legutóbbi négy évad bajnoka közt. Noha a Bastia legutóbb nem teljesített rosszul hazai környezetben, a PSG-vel nem bírt, ugyanúgy 2-0-s vereséget szenvedett, mint Párizsban. A fővárosiak szokás szerint rommá verték a mezőnyt, a 96 pontos teljesítmény (30-6-2) annyit tesz, hogy 31 egységet vertek a Lyonra és a Monacóra.

Rossz hír a szoros bajnokságra vágyóknak, semmi sem utal arra, hogy gyengült volna a legjobb francia alakulat. Sőt. A szupersztár Ibrahimovic, valamint Van Der Wiel és Digne ugyan búcsút intett, ám a helyükre ragyogó futballisták érkeztek. Aréola kapus és Krychowiak a Sevillától, a legutóbb 17 bajnoki gólig jutó Ben Arfa a Nice-től, Jesé a Real Madridtól, Meunier az FC Bruges-től érkezett.

Új a csapat edzője is és biztosak lehetünk benne, hogy a Sevillával Európa-ligákat nyerő spanyol Unai Emery Párizsban is a támadó focit favorizálja. A keret bombaerős (a Transfermarkt szerint az összérték 458 millió euró), a Ligue 1 megnyerése aligha jelent majd problémát. A hírek szerint a bajnokság nyitó fordulójában Emery nem számíthat Thiago Silvára, Marquinhosra és Ongendára, míg Cavani szereplése kérdéses.

17704. Bastia - Paris SG, 2 és +2.5 gól (2.15) – Tippmix

Vannak hiányzók a Bastiánál is (Raspentino, Diallo, Vincensini ). A házigazda kerete a huszadát éri (24.9 millió euró) a bajnoknak, ráadásul az utóbbi hetek felkészülési meccsei sem lehetnek túlságosan biztatóak. Az Ajaccio 4-0-ra, a Braunschweig 4-1-re, a Genoa 2-1-re verte a Bastiát, míg a párizsiak rengeteg gólt szerezve intézték el az Intert, a Real Madridot, a Leicestert. A Lyon elleni Szuperkupa is ragyogóan alakult, hiszen a PSG – Pastore, Lucas, Ben Arfa és Kurzawa góljával – 4-1-re diadalmaskodott.

A magunk részéről biztosra vesszük a vendégcsapat fölényes sikerét: a kettes mellett a +2.5 gól is összejöhet…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!