<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Kedvenc riválisát küldheti padlóra a City

Guardiola hazai környezetben debütál a Premier League-ben, méghozzá a legutóbb éppen csak bennmaradó Sunderland ellen. Minden adva van a City-gálához…
Angol bajnokság
Manchester City – Sunderland
Szombat, 18:30 óra

A fogadóirodáknál a Manchester City a Premier League favoritja, ennek szellemében nem jelenthet gondot számára a Sunderland legyőzése. A hazaiak – akik legutóbb lecsúsztak a dobogóról, hiszen csak negyedikként zártak – irányítását Josep Guardiola vette át, aki rögtön megkezdte a saját képére formálni a csapatot. Gündogan a Dortmundból, Sané a Schalkéból, Nolito a Celtából, az ukrán Zincsenko az orosz UFA-ból érkezett, apró szépséghiba, hogy Gündogan sérült, és kérdéses Sané és De Bruyne játéka is.

A legutóbbi idényben éppen csak bennmaradó Sunderland élére David Moyes került, miután Sam Allardyce a nyári Európa-bajnokságon leszerepelt angol válogatott szövetségi kapitánya lett. A Sunderland lehetőségeit össze sem lehet hasonlítani a Guardiola-együttesével: amíg a házigazda kerete 589, addig a szombati vendégeké 92 millió eurót ér a mértékadó Tranfermarkt oldal szerint.

A City egyébiránt megtartotta valamennyi meghatározó futballistáját, az előrejelzések szerint szombat este Fernando és Fernandinho előtt Nolito, Silva, Sterling és Agüero rohamoz majd. Moyes edző dolgát is nehezíti néhány hiányzó, a hírek szerint Jones, Defoe, Larsson és Kirchhoff sem bevethető.

10261. Manchester City – Sunderland, 1 és 2.5 gól felett (1.65) – Tippmix

Ami az egymás elleni meccseket illeti, a City oda-vissza győzött (4-1, 1-0) a legutóbbi szezonban. A manchesteriek nem villogtak a felkészülési mérkőzéseken, ám ez semmit sem jelent, hiszen nagyszerű csapatok (Bayern, Dortmund, Arsenal) ellen léptek pályára. A Sunderland a City egyik kedvenc riválisa, melyet a legutóbbi öt alkalommal legyőzött. Manchesterben rendre könnyedén: az utóbbi időben feljegyezhettünk 4-1-es, 3-2-es, 3-1-es, 3-0-ás és 5-0-ás sikert is. Hasonlóra számítunk ezúttal is az esélylatolgatások alapján az egyik kiesőnek tippelt riválissal szemben…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!